Review

Loțiunea micelară de la Ivatherm (review)

Am auzit multe laude la adresa acestui produs, așa că, dacă s-a ivit campania Ivatherm realizată de trender.ro, m-am hotărât să nu mai stau pe gânduri și să-l cer. Descriere produs: Demachiant formulat cu o tehnologie noua potivit oricarui tip de ten, chiar si celui sensibil sau cu dificultati majore: piele grasa cu probleme si imperfectiuni, dermatita seboreica, cuperoza, piele matura sau uscata. Ultraeficace, ultracalmanta, curata, demachiaza fata, ochii si buzele. Toleranta oculara excelenta. Inlocuieste cu succes demachiantul clasic, dar si lotiunea tonica. Sterge chiar si machiajul rezistent la apa. Mai multe detalii găsiți pe site-ul lor.

Ce spun eu: Am fost foarte happy când am avut-o în mână. Maniera de prezentare mi-e ok, simplă, farmaceutică. Privind produsul, am încercat să îl folosesc ca demachiant, însă la mine n-a mers, curăță greu un machiaj de zi, te chinui mult. Am renunțat să îl folosesc ca și demachiant, însă ca loțiune tonică e minunat. Nu am un ten cu probleme, e normal cu tendință de uscare, deci nu prea are ce să calmeze. Bănuiesc că la tenurile sensibile ar fi mai multe de observat. În general, mi se pare că face ceea ce face și o loțiune tonică normală, deci nu știu dacă aș plăti prețul ei, în condițiile în care n-am probleme cu tenul. Am fost foarte curioasă să văd cum e, dacă lasă o textură diferită a pielii, dacă e mai bună decât o loțiune tonică normală (pe principiul pe care gândesc eu, că dacă e dermocosmetic, o fi mai bun) – eu însă nu văd nicio diferență, dar sunt mulțumită. Îmi place produsul, e ok, dar pentru un ten fără probleme nu cred că e necesar. E suficientă o loțiune tonică fără alcool. Cum însă curiozitatea mea n-are limite, probabil voi încerca și alte loțiuni micelare. Pentru ten sensibil, această loțiune micelară poate fi potrivită fiindcă, după cum am observat la mine, are o acțiune extrem de blândă. Am uitat să zic de toleranța oculară – un aspect foarte important pentru mine, nu irită, nu pișcă, de fapt, nu l-am simțit prin ochi când insistam în zona ochilor!!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

  • Am incercat atat lotiunea micelara de la Ivatherm, cat si pe cele de la Bioderma si Yves Rocher, si in ceea ce priveste eficienta in indepartarea machiajului nu mi se pare nici una incredibila…daca ar fi totusi sa aleg o prefer totusi pe cea de la Bioderma, per ansamblu mi se pare cea mai buna.

  • buna, Sigina! si eu ten normal cu tendinta de uscare, si folosesc ca si demachiant BIODERMA (Sensibio H2O) Solution micellaire. Eu il am in varianta de 500 ml, am dat undeva la 70 lei pe el, dar il am de jumatate de an, deci rezista. Intr-adevar, trebuie sa murdaresc mai multe pad-uri pana sa ma pot demachia bine de tot, dar e pentru ten sensibil, deci ideal pentru tenul meu. Eu zic ca merita. te pup!

  • LoreS, Bioderma e urmatorul pe lista 😉

  • Culmea, la mine demachiaza tot dintr-o miscare :)) Dupa parerea mea indeparteaza foarte,foarte bine machiajul, insa imi lasa parca o “pelicula” mai lipicioasa pe fata, asta e senzatia mea, ca as fi data cu apa cu zahar 🙂

  • Dia, la mine nu lasa pelicula lipicioasa 😛

  • Eu folosesc micelara Bioderma Sensibio H2O, dar am avut-o si pe cea de la Ivatherm. Cea de la Bioderma e mult superioara, mi se pare ca curata mai usor, desi nu tin minte sa nu ma fii descurcat cu cea Ivatherm.
    A mai zis cineva ca lasa o pelicula lipicioasa si asa cred si eu, mai ales in comparatie cu cea de la Bioderma care nu are incovenientul acesta.
    Mi-am achizitionat o butelcuta Ivatherm la pret foooarte rezonabil (ceva promo) si acu ma asteapta in dulap. Sper totusi sa nu ii duc dorul Biodermei (care in ciuda mea e la promotie, DUPA ce mi-am cumparat Ivatherm)