Featured Review

Epilarea cu zahăr by Mint Sugaring: când eu și zahărul suntem prieteni #cluj

Despre epilarea cu zahăr v-am mai povestit – prima mea experiență aici și follow up aici. Ce nu v-am povestit e că Roxana și-a deschis un salon ca o bombonică toamna trecută, pe care eu am ajuns să îl văd abia de curând. Locația e mortală, chiar în Piața Muzeului, nr 5 (exact lângă terasa Euforia), dar trebuie să intri într-o curte interioară, strașnic păzită de un interfon. Acuma să vă povestesc de ce e mortală cu adevărat locația: localizarea e super, clădirile vechi țin răcoare și la cele 30+ grade de afară zici că ai intrat într-un loc cu aer condiționat. Natural, de fapt. Apoi, locul e liniștit, paradoxal cu forfota de la terase iar interiorul e simplu și foarte frumos. Spațiul e dotat și cu băiță cu cabină de duș, în caz de nevoie. Ca un paparazzo ce sunt, am făcut și niște poze pentru voi, cu care o să vă las să vă delectați. Bineînțeles, n-am plecat de acolo neepilată total, am ieșit smooth&sexy ;)) Cum vă povesteam și prima dată, pasta de zahar nu arde, dar epilează la fel de bine ca ceara. Asta a fost unul din lucrurile plăcute pe care mi le-am amintit despre pasta de zahăr. Cum am renunțat la aproape tot zahărul din dietă, singura șansă ca eu și el să ne întâlnim mai des e epilarea cu pastă de zahăr. Mai multe vă povestesc cu o altă ocazie, dacă v-am făcut curioase, aici aveți date de contact și o domnișoară drăguță care vă așteaptă cu drag.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

  • M-am epilat si eu la Roxana, din pacate o singura data ca n-am mai ajuns in Cluj de atunci. Nota 10 cu felicitari! Ma bucur ca si-a deschis salonul si sper ca-i merge bine!

  • Eu ma epilez singura cu zahar si niciodata nu reusesc sa iau tot.Raman in petice.Ma enervez groaznic.Poate ca nu-mi iese si din cauza epilarii pe o perioada destul de lunga cu aparatul de ras (firele de par s-au ingrosat si se smulg mai greu).

  • Maria Gabriela, poate nu detii tehnica buna. Roxana a facut un curs pentru asa ceva si lucreaza cu produse speciale pentru asta. Mie imi ramane ca dupa ceara, cu diferenta ca nu ma prajeste ca ceara si nici nu doare la fel.

  • tentant 🙂

  • totally wanna try this! 😉

  • Cred ca o sa ma duc si eu la cineva sa ma ajute.Eu n-am nici rabdare sa scot fiecare fir si s-ar putea nici tehnica sa nu fie prea grozava, asa cum ai spus. 🙂