Lifestyle

Epilare Mint Sugaring, follow up

Am lăsat să treacă mai bine de două săptămâni de la epilarea cu zahăr, ca să văd mai bine rezultatele. La început am avut anumite temeri, nemărturisite: “m-a durut prea puţin ca să-mi fi smuls toate firele”, “dacă mă trezesc că îmi răsare peste o săptămână nu-i bai, mă întorc la epilatul meu cu ceară” şi din astea.

Temerile mele s-au dovedit a fi neîntemeiate şi am răsuflat cu uşurare după vreo 3 zile, când am văzut că situaţia a rămas la fel de “fină” cum o lăsasem. Şi la fel peste o săptămână, aproape două, când a început să se simtă – logic, că nu e epilare definitivă. Pot să zic că epilarea cu pastă de zahar Mint Sugaring are rezultate la fel de durabile ca şi cea cu ceară, doare 70% mai puţin şi nu arde. Durează, însă, mai mult decât o epilare cu ceară. Mint Sugaring este minuţioasă. Eu cred că epilarea la domiciliu e comodă, preţurile ei nu sunt mari dacă ne gândim la diferenţa dintre zahărul brun organic şi ceara de epilat.

Nu uitaţi de balsamul după epilare de la Cosmetic Plant sau gelul după epilare de la Farmec. Şi astea ajută mult, eu am balsamul dar nu l-am folosit de data aceasta pentru a observa creşterea naturală, “nesuprimată” a firelor, după epilarea cu pastă de zahăr.

Mint Sugaring – recommended.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Am asteptat cu sufletul la gura folow up- ul :D. Ma bucur ca esti satisfacuta de rezultat si iti multumesc pentru seriozitatea cu care ai tratat subiectul.

  • @mint eu iti multumesc 🙂 nu stiu cum e la fetele cu pilozitate mai mare, la mine e super ok.

  • Eu is mai bogata in pilozitati 😀 Trebuie sa incerc si eu neaparat

  • Dia, vorbeste cu Mint si haideti la mine, daca vreti.

  • Buna ziua as dori sa aflu programul de lucru, datele de contact pt programare si lista de preturi.

  • nicoleta, cred ca s-a inchis