Lifestyle

Cea mai dulce şedinţă de epilare, by Mint Sugaring

Am intrat şi eu în oferta promoţională a lui Mint Sugaring şi m-am oferit “cobai” în schimbul părerii mele sincere despre epilarea cu pastă de zahăr. Cum ziua n-am vreme să scriu posturi, le scriu seara, deci experienţa este proaspătă.

Încep cu începutul: Mint Suraring e o gagică tare plăcută şi mi-a făcut mare plăcere să îmi facă proceduri cosmetice o domnişoară ca şi ea. A adus cu ea toată şandramaua: pat de masaj/epilat (de ala cu gaura pentru faţă, de-ţi poţi băga mocuţa – funny), m-a dat cu o loţiune tonică de corp, pudră înainte de epilare, să nu se lipească. Nu multă, totuşi, pasta de zahar nu pare foarte capricioasă în mâna ei.

Aceasta arată ca o miere groasă sau, mă rog, cam ca ceara, dar mi-am băgat unghiuţa în ea şi am gustat şi e mmmmm.. dulce şi bună 🙂 Mint Sugaring zice că e foarte igienică, antiseptică, chiar. Apoi şi-a suflecat mânecile şi şi-a pus mânuşi de unică folosinţă şi a luat o parte de pastă cu care s-a jucat în mâini, să o răcească. Mă gândeam oare cum o să ia firele, dacă nu e foarte caldă?

Pasta este cu puţin mai caldă decât temperatura corpului, de aceea eram tare curioasă ce-o să iasă. Arăta aşa yummy la ea în mână, că îmi venea să îmi bag dinţii în ea :D. Apoi a întins-o cu uşurinţă, a tras-o şi, culmea aproape că nu m-a durut. Mă gândeam că, dacă nu m-a durut, poate nu s-au smuls firele aşa că m-am mîngâiat pe picioare să verific. Da erau tare finuţe şi mi-a plăcut – să te epilezi fără să doară aproape deloc! Bine, eu nici nu sunt foarte păroasă de felul meu. Cu picioarele am terminat fără să mă simt traumatizată. Mint Sugaring e foarte minuţioasă, stă să pigălească orice fir ar fi îndrăznit să scape de pastă.

A urmat inghinalul brazilian, la care eu transpir mereu în palme de stres – nici ala n-a durut. Cred că a fost cea mai nedureroasă epilare din viaţa mea şi cea mai migăloasă.

Acuma rămâne de văzut cât de adânc a pătruns pasta, fiindcă daca răsare părul mai repede ca după ceară, nu e prea grozav. Mi-a plăcut experienţa, m-am uitat şi la preţuri şi nu-s cu mult mai mari decât la saloane, aşa că… mai natural, mai septic şi mai nedureros… e super 🙂

Revin cu un update peste vreo două săptămâni. Sau follow up, mai bine zic. Până una alta, vedeţi blogul fetei.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (13)

 • Foarte tare!

 • interesting 😀

  Ieri ce-am fost si eu la epilat…Intodeauna cand ies de acolo am un sg gand “Doamne,daca n-am murit acum…nici nu mai mor vreodata” :)))

 • hahah, da tu, si ma epilez de 10 ani cu ceara si totusi, de fiecare data imi transpira mainile, is stresata etc 🙂 nu m-a durut deloc la Mint Sugaring. Acu astept sa vad cat de repede creste. Intruna is cu mainile pe picioare 😛

 • si pe mine ma asteapta…hihihi ;;)

 • @schumitza, stiu 😀 auzi, pune-ti tu un Gravatar acol, ca icon la comentarii 🙂

 • La tine cat a durat? Eu, paroasa fiind, am stat vreo 3 ore jumate in mainile ei (insa, la cat e de perfectionista, n-a ramas niciun fir in zonele unde n-ar fi trebuit sa fie).

 • @Sadie, cam o ora, gambe si brazilian. Da, e minutioasa 🙂

 • Iti lansez o provocare pe care am primit-o, la randul meu, de la o alta bloggerita:
  http://septembriejoi.blogspot.com/2010/11/dare-to-wear-tag-red-lips.html

 • Antiseptica?… As vrea sa explice un pic mai bine d-soara Mint Sugaring chestia asta cu niste dovezi stiintifice, intrucat majoritatea bacteriilor se hranesc cu zaharuri.

 • Gabitza, sigur va raspunde cand va vedea, dar pot sa zic ca pasta de zahar mai e amestecata cu ceva, parca zeama de lamaie sau inca ceva natural, care poate sa aiba acest rol 🙂

 • Cu acordul tau, Sigina, voi raspunde la provocarea Gabitzei de a argumenta stiintific afirmatia conform careia bacteriile nu supravietiuesc in medii cu continut ridicat de zahar si din acest motiv body sugaring-ul este mai igienic decat epilarea cu ceara:

  <>
  http://www.madsci.org/posts/archives/2000-03/952573055.Mi.r.html

  Deasemenea, este relevant in aceasta chestiune inceputul paginii 7 din documentul “Introduction to bacteria”, folosit ca suport de curs in cadrul departamentului de Biologie al University of Missouri- St. Louis. Gasiti textul complet aici: http://www.umsl.edu/~microbes/pdf/introductiontobacteria.pdf

  Sper sa fi fost suficient de “stiintifica” in explicatii :D.

 • Da, Mint, I am fine with it 🙂 Urmeaza sa scriu un follow up 😀