Review

Apidava review: Masca Cleopatra și crema de corp cu miere, ceară și propolis

În sesiune am avut parte de o surpriză dulce, extrem de binevenită: o plăsuță cu bunătăți Apidava, care de care mai interesante. Acum vă povestesc doar despre 2 produse, cărora abia am așteptat să le fac review.

Prima este masca de față Cleopatra – click pe poze pt mărire. Este o cremă nutritivă cu miere, lăptișor de matcă și argilă cu consistență ușoară, absorbită imediat de piele. Vreau deja să încep cu laudele, fiindcă abia m-am abținut până acum: e o mască-cremă care, după mine, n-are nevoie de clătire, deoarece se absoarbe total în pielea uscată. Eu, personal, am reușit să folosesc puțin din ea, deoarece a fost monopolizată de mama mea (ten uscat, matur), deoarece prima aplicare i-a făcut extrem de bine! Amandouă am observat schimbări pe tenul ei încă de la prima folosire – mai hidratat, mai întins, mai luminos. Aplicarea în fiecare seară, până la terminarea cutiuței, a devenit un obicei pentru ea, iar stratul aplicat, deși destul de gros, se absorbea în piele în decurs de 20-30 min, nu mai avea ce să dea jos. N-a mai avut nevoie de crema de noapte, cât a folosit masca asta. Mie mi-a hidratat tenul foarte bine, însă cum v-am spus, n-am apucat la ea prea mult, așa că mă gândesc să o cumpăr! E super, super, super!!

Crema de corp cu miere, ceară de albine și propolis este o cremă grasă, onctuoasă, seamănă ca textură cu crema anticelu de gălbenele de la CP foarte mult. La aplicare, crema se masează câteva minute pentru a fi absorbită. În primele momente am crezut că nu va intra niciodată în piele, însă după câteva minute a fost ”înghițită”. Nu lasă pielea grasă – cum o simțeam după Ivahidra+, ci hidratată și catifelată. E destul de mare cantitatea (200 ml) și având în vedere că nu trebuie utilizată multă odată pe tot corpul, e economică. Masca Cleopatra, în schimb, se consumă repede, dă dependență :)) Îmi place foarte mult crema, mai am una cu efect anticelulită pe care încă nu am început-o, dar o să mă înarmez cu răbdare și o voi folosi ca la carte. Apoi revin cu impresii. Ca o chestie generică, mi se pare că penetrabilitatea acestor produse Apidava e mai bună decât cea a celor de care îmi amintesc eu, ceea ce e un lucru super apreciat de mine. Deci dacă aveți pielea uscată și nu știți ce produse să vă luați… poate vă inspiră acestea două încercate de mine.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • E o mare porcarie crema asta de la APIDAVA ! NUMAI INGREDIENTE DIN PETROL CARE ASTUPA PORII SI NU LASA CREMA SA RESPIRE!.

  • Raluca, depinde de ten, la unele merge, la altele nu. Apidava are mai multe produse, unele fenomenale, deci nu ar trebui sa generalizezi.