Blond Hair

HOTD (Foto): Pin-Up Hairstyle by Boulevard Studio

Săptămâna aceasta am făcut un pas mai aproape de coafurile de inspirație vintage, desigur, cu câte un accent modern. Pozele au fost realizate în studioul salonului Boulevard, by Vasile Covaciu, freză Raul Tișa. Se poate reproduce și acasă, deși poate nu chiar așa complex. Sper să vă placă freza în sine, dar și figura mea de muiere americancă evlavioasă – like, emanând dă părfect laif a anilor.. 50, cre’ că.

Sper că se vede împletitura os de pește (știu, o găsiți aproape în fiecare postare despre păr, la mine!!! 😀 ) chiar din spate, n-am surprins-o foarte bine, dar o să am mai multă grijă data viitoare.

Și un pic de retuș… 🙂

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

  • coafura-i senzationala; tu insa ai fata prelunga si nu stiu daca te avantajeaza neaparat stilul asta de coafura; ma gandesc ca daca-l turtea nitel mai tare in partea din fata, se potrivea mai bine formei fetei tale 😉 foarte faina bluza si in tema cu coafura 😉

  • stilistele, asa e, nu ma prinde cel mai bine, dar am incercat-o. Ca e un must in materie de pin up hair.

  • E interesanta freza, dar parca nici mie nu-mi place cum iti vine. Iti sta cel mai bine cu parul intins, sa se vada cat e de lung si frumos.

  • Hmm, chiar le are Raul asta… Mie imi place cum ti-a iesit.

  • Cristina, multumesc, freza asta e clasica clasicelor, ma bucur ca am incercat-o. Dar e adevarat, prinde mai bine fetzele mai rotunjoase sau patrate, nu asa ovale ca a mea 🙂

  • Coafura e super si iti vine foarte bine la fatzuca 🙂 Cred ca bluza (sau rochita, ce e) nu prea e in regula, manecutzele ma cam enerveaza. In rest, bulinutze, rosu, cercei verzi…fain!