Review

Dumb Blonde, de la Bed Head (review)

Nu este prima dată când am în uz produsele pentru îngrijirea părului blond, Dumb Blonde, de la Bed Head. Acesta este unul din multele gameTigi Haircare. În mod normal, aceste produse se găsesc în saloane. Prima oară mi-am cumpărat de la salon și eu, la câte un litru atât șamponul cât și balsamul. Pe acestea însă le-am primit din Anglia, cadou. Șamponul are 400 ml, balsamul 200 ml. Balsamul e colorlockdown technology, promite să mențină culoarea la locul ei. Și știm ce important e acest lucru pentru blond, care e sensibil și e predispus la înverzire din cauza clorului din apă. Descrieri prea ample nu are, nefiind produse destinate consumatorului de rând. Promit doar un blond intens, strălucitor, un păr sănătos.

Ce spun eu: Marketingul Tigi atinge punctele esențiale: privirea și nasul. Cu niște culori vii, delicioase, ale ambalajelor și ale produselor, completează mirosul absolut irezistibil: dumb blonde miroase a fructe de pădure, acrișor, lucru care mă duce cu gândul instant la înghțetele acrișoare, cremoase, din fructe de pădure sau măcar lămâie. Cu siguranță olfactivul și vizualul sunt punctele forte ale acestei game. Ca orice șampon profesional, Dumb Blonde nu face foarte multă spumă. Însă spală foarte bine, de la prima aplicare (iar eu folosesc măști uleioase, știți..). Îmi place că mirosul său puternic persistă în păr și după ce mă usuc. Balsamul Dumb Blonde colourlockdown însă mă dezamgește: nu îmi lasă părul moale, ușor de pieptănat și de descâlcit după aplicare. Am senzația că trebuie să pun o tonă de produs, exact ca la produsele românești. La acest capitol, prefer masca midollo de 1000 de ori. Sunt convinsă că repară și protejează părul, dar am impresia că închide cuticulele foarte tare sau nu știu, nu îmi dă senzația de fin și moale. Nu l-aș mai cumpăra, sincer. Balsamul Dumb Blonde pe care îl aveam înainte, la un litru, era galben și foarte ok pentru păr. Dar l-am avut demult, s-or mai fi schimbat. Șamponul are pompiță de dozare, e ușor de folosit, balsamul e ca un flacon vechi, colorat frumos, căruia trebuie să îi desfaci și să îi pui capacul – nu-mi place. În concluzie, da pentru șampon, nu pentru balsam.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • sa-ti spun sincer, acum nu tot ce vine de afara trebuie sa fie si bun, asa ne-am obisnuit noi sa credem……

  • Carmen, tind sa cred ca, de cand cu criza, adica de vreo 2 ani, mai bine zis, s-au “lungit” si produsele lor. Asa am observat. Senzatia pe care o aveam prin 2005 dupa produsele din occident nu e aceeasi pe care o am acum, cu aceleasi produse de acolo.

  • Cat des iti vopsesti radacinile si daca la tine e nevoie sa improspatezi culoarea intregului par la intervale de timp. M-am tinut sa te intreb mai demult.

  • Un shampon pentru par fin, subtire, fara volum si nevopsit? Si eventual si un balsam, mi-ai putea recomanda?