Review

Apă de gură cu propolis, extract de cimbru și eucalipt (review)

Când am luat produsul, îmi căzuseră ochii pe faptul că are propolis. Abia apoi am văzut că e produs Apidava. Trebuia să-mi dau seama după logo, nu-i așa?

Ce spune producătorul: formulă concentrată pe bază de propolis este recomandată pentru igiena zilnică a mucoasei bucale, pentru prevenirea plăcii bacteriene, pentru micșorarea hipersensibilității dentare și tratarea și prevenirea infecțiilor dentare (stomatite, gingivite, abcese dentare, parodontopatii, faringoamigdalite, carii dentare, tratru dentar). Cantitatea e de 250 ml și a costat cam 13 lei.

Ce spun eu: menționam că mie mi-a atras atenția combinația de ingrediente, în special propolisul, care este my everything, în multe situații. Folosesc și apă de gură ”atestată” de medicii stomatologi, adică cea clasică, însă aceasta a fost prima oară când am folosit una aproape naturală (mă încântă mai puțin benzoatul de sodiu, dar nu este ingerat, așa că treacă…). Logica mea a fost că propolisul este un bactericid eficient nu numai pentru cavitatea bucală, ci și pentru gât. Eu am făcut gargară cu această apă de gură fiindcă am mereu probleme cu amigdalele și cum mănânc/beau ceva rece, sunt roșii. Am făcut gargară de seara pe dimineața și dimineața la fel și, pe lângă o respirație mai proaspătă am observat că îmi dispare și durerea de amigdale. Un efect ok l-a avut și pentru gingiile sângerânde. Nu de tot, dar îmbunătățit. În general nu am probleme cu sângerarea gingiilor, în ultima vreme însă am avut niște probleme, sper că s-au rezolvat. În concluzie e ok produsul, raportul calitate-preț e foarte bun. Are și un gust muuult mai bun decât, de exemplu, apa de gură AslaMed. Cred că e ok să mai rotim apele de gură clasice cu acest produs.

Pentru cele care iubiți Apidava, am pregătit un super giveaway cu mai multe premii, așa că fiți pe fază. Câștigătoarele mini-giveawayului vor fi anunțate diseară.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Chiar nu costa mult, avand in vedere ce ingrediente are:) Multumim pentru pont.

  • Nu am folosit alta apa de gura decat cea de la Colgate, dar m-ai facut curioasa. multumim!