Review

Pudră pulbere transparentă Estee Lauder (review)

Fiindcă mi s-a terminat pudra translucidă de căpătâi, cea de la Sonya de care sunt îndrăgostită, am decis să încerc și altceva. De ani de zile folosesc pudra Sonya, deci merit.

Am căutat tot o pudră translucidă, ușoară și am găsit-o pe cea de la Estee Lauder, 18g/141 lei parcă. Aici ai mai multe variante: translucide dar pe nuanțe sau pudra transparentă pe care am luat-o eu – So Ingenious, Multi-Dimension Loose Powder.

Părerea mea: Aceasta nu pare să aibă pigment, se numește 04 Transparent și realmente nu se vede pe față. Fixează fondul de ten, machiajul, și atât. Este perfectă pentru tenul fără probleme, doar pentru finisarea machiajului, să nu strălucească pe ici, pe colo. Deci n-are acoperire. Totuși, are rezistență mare, durează toată ziua fără probleme, se încorporează perfect în machiaj. Oferă luminozitate pentru că, deși nu văd microparticule strălucitoare, oferă un glow foarte discret pielii.

N-are nimic care să nu-mi placă, rezistență mare, transparență și totuși fixare foarte bună are, dă un finiș super mortal. O recomand.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)