Review

(Review) Serul Advanced Night Repair Estee Lauder + crema Revitalizing Supreme+

Nu este o noutate acest ser de la Estee Lauder pentru cei care iubesc produsele antiaging de lux. Probabil din seria serumurilor antiage Estee Lauder e veterană, urmând Lancome cu serul Genifique, pe care eu l-am încercat în 2012 – vezi aici.

Când am cumpărat Advanced Night repair am oscilat mult între el și Genifique, despre care deja aveam o părere formată. Însă după ce am reîncercat mostre, Genifique nu mi s-a mai părut atât de fabulos. Sunt totuși aproape 10 ani de atunci, și în acești 10 ani formulele de la alte branduri au evoluat mult – vezi Gerovital Luxury de la Farmec care poate să se compare lejer ca și calitate, dar laprețuri mult mai bune.

Așa că am mers de 8 Martie în Sephora și am prins serumul Estee la promoție de ziua femeii și al meu a fost. Serul Advanced Night Repair Synchronized MultiRecovery Complex a venit cu un cadou gratuit, crema Revitalizing Supreme+ Global Antiaging Cell Power Creme. Le-am achiziționat imediat, mi s-a părut o afacere foarte bună să am două produse de lux la cei aproape 500 lei la care aș fi luat în mod normal numai serul.

Evident, a trecut o căruță de timp ca eu să le folosesc (chiar să termin crema) și să revin cu o părere către voi. Așa căăăăă….

Serumul Advanced Repaid de la Estee Lauder mie îmi place ceva mai mult decât serumul Genifique, vine într-un flaconaș pătrățos cu colțurile rotunjite din sticlă și cu pipetă, arată foarte frumos așa chihlimbăriu, dozează bine, exact cât trebuie într-o pipetă să îți întinzi pe ten și pe gât, dar pentru decolteu mai trebuie ”o pipă”. Serumul e evident apos (rar am dispoziție pentru cele uleioase) și se absoarbe imediat, oferind o senzație de hidratare durabilă. Nu prea ai ce să nu-ți placă la el, oricum el e primul strat de skincare, mai poți pune cremă. E foarte spornic, deși nu am fost zgârcită cu aplicarea lui, o cantitate mică se întinde așa de bine încât mai am jumătate de borcănel/sticlă. Cantitatea e de 30 ml.

Crema Revitalizing Supreme+ de la Estee Lauder vine și ea într-o cutiuță luxoasă – nu-mi dau seama dacă tot din sticlă sau dintr-un plastic de foarte bună calitate (cel mai probabil). Textura cremei mi-a atras atenția – nu onctuoasă, ci satinată cumva. O senzație fină extraplăcută pe piele, însă nu știu cât de bine penetrează formula pilea pentru că, dacă mă dădeam seara cu ea, dimineața simțeam un film lunecos la spălare. Cine știe, poate nu e neapărat cel mai reușit produs al lor, de aceea l-au dat cadou, dar prezentarea, textura și felul în care o simți pe ten e foarte ”de lux”, minus acest aspect la spălat pe față dimineața. Ați pățit și voi la fel?

Ca o concluzie, îmi place cum arată tenul după ser, e vizibil mai hidratat și luminos, acum na, nu te aștepți de la un serum să țină loc de stil de viață sănătos sau estetică medicală. Poate îl recumpăr dacă îl mai găsesc la ceva ofertă, însă există atâtea produse faine antiage la Farmec (fiolele de retinol sunt veatza)și mai sunt și alte produse e lux interesante de încercat, așa că s-ar putea să mai aștepte puțin până să revină la mine în baie. Dar întotdeauna va da bine ca și cadou, pentru cineva (sau pentru voi), dacă tot se apropie luna cadourilor și găsiți serul la cantități de la 15 ml până la 75 ml.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)