Review

Pudră compactă Stay Matte de la Rimmel (review)

Am cumpărat Stay Matte pentru a avea o alternativă la pudra pulbere transparentă de la Estee Lauder. Aveam nevoie de ceva cu acoperire și mai mat pentru momentele în care sunt invitată la tv și mi s-a părut că fac risipă cu cea de la Estee Lauder: ea e o pudră care uniformizează, n-are acoperire mare, face un ten perfect pentru viața de zi cu zi. Pentru foto, tv și alte treburi cu lumină puternică trebuie ceva tot puternic.

Stay Matte (folosesc nuanța 100 Transparent, dar nu e chiar transparentă) cred că e cea mai ieftină pudră pe care am avut-o. Cred c-a costat vreo 27 de lei (14 grame) dacă bine-mi amintesc. Promite să mențină un aspect mat al tenului până la 5 ore, reducând vizibilitatea porilor și susține că are în compoziția sa minerale naturale.

Ce spun eu: nu am avut prea multe produse Rimmel, dar am o amintire foarte pozitivă despre un rimel de gene pe care l-am avut prin liceu și despre un blush și un lac de unghii. Pudra e normală, nu e translucidă dar nici nu încarcă fața. Oferă un finiș impecabil și are rezistență mai bună de 5 ore la mine, care am ten uscat. Presupun ca la tenul gras e mai problematic și, în general, am observat că produsele care conțin matte în nume sunt pentru tenurile mixte/grase. Am avut și o îngrijorare: în încercarea de a păstra tenul mat, să nu îmi usuce tenul și mai și decât e. Din fericire nu s-a întâmplat acest lucru, nu îmi simt fața strânsă sau altfel în comparație cu pudra mea preferată de la Sonya sau pudra pulbere Estee Lauder. O aplic cu burețelul de la Sonya când vreau o matifiere puternică și cu pensula de pudră când vreau doar un touch. A fost o surpriză foarte plăcută acest produs, având în vedere prețul său. Se pare că, în general, Rimmel are un raport preț/calitate foarte bun, ceea ce mă face să îmi doresc să îmi mai iau niște produse de la ei. Textură foarte mișto, și, repet, finiș perfect, nici urmă de aspect făinos. Îmi place, recomand.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (9)

 • si eu o am, si e chiar ok. Am mai multe produse de la Rimmel, si au o calitate chiar buna, iar preturile sunt ok.

 • Intr-adevar o pudra foarte buna pentru un pret de nimic! Eu am luat-o acum cateva luni la oferta 23 lei + fond de ten Rimmel Stay matte si sunt foarte incantata de afacerea pe care am facut-o. Eu am tenul mixt spre gras iar zona T rezista cu brio 4h fara sa luceasca. pupici

 • Si eu am avut pudra de la ei si am tenul mixt si a fost chiar ok. Am fost f multumita de ea.

 • Hehe, vad ca si voi aveti o parere buna despre Rimmel. Imi place si mie.

 • Si rujuri bunute aveau intr-un timp.

 • Este pudra mea preferata din ce am incercat pana acum, am tenul gras si pot sa spun ca este foarte ok avand in vedere raportul calitate-pret.

 • Eu folosesc un creion de ochi de la Rimmel si e cel mai bun pe care l-am folosit pana acum. E un negru intens, nu se imprastie si nu curge. Recomand. Am sa incerc si pudra 🙂

 • Numai pareri bune am auzit si eu detin un ten mixt ( spre uscat iarna, si spre gras vara ) pupici !

  http://didiibeauty.blogspot.ro/

 • Si eu mi-am luat pudra de la ei si mi s-a parut ca iti lasa tenul incarcat.