Lifestyle

Pudră translucidă Sonya, FLP, review (de suflet :) )

Pudra compactă translucidă de la Sonya este unul din produsele cosmetice ce m-a însoţit pe parcursul adolescenţei. Şi mă bucur, fiindcă pe vremea aia ce ştiam noi de ingrediente, de nesănătos, de chimicale? Recunosc că am încercat prin clasa a 8-a pudrele de 3 lei de la ruşi, dar am scăpat repede de ele, că mama mi-a pus în braţe Sonya.

Şi pudra din gama Sonya (marca Forever Living Products), zice aşa:

Pudra compactă translucidă (Sonya Translucent Pressed Powder), cu o textură micronizată, mătăsoasă, extrem de fină, este potrivită oricărui tip de ten. Poate fi folosită ca atare, pentru pudrarea feţei sau pentru fixarea fondului de ten, în scopul facilitării aplicării fardului de pleoape pe pomeţi ori pentru retuşarea machiajului pe parcursul zilei.

Nu usucă pielea. Datorită texturii sale translucide, produsul e potrivit şi pentru tenuri mai închise.

Disponibilă în 3 nuanţe: Light 167, Medium 169, Deep 169.

9 grame/vreo 70 lei preţ de distribuitor (mai mult sau mai puţin)

Ce zic eu:

Am avut şi Light (cred că încă o am, în trusă, nu individual), am şi Medium şi cred că asta mi se potriveşte cel mai bine. Se potriveşte şi Light, fiindcă după vreo 20-30 minute prinde culoarea tenului, nu se mai vede. Şi pe măsură ce trece timpul, arată tot mai bine.

E foarte fină, nu se face praf din ea când dai cu pensula, dar totuşi se ia foarte bine pe pensulă – are bureţel oricum, oferă un finish perfect, cu sau fără fond de ten dedesubt. L-am încercat şi doar cu cremă de faţă ca bază – merge foarte bine. Nu îmi usucă tenul – e destul de sensibil la asta, nu am simţit că mi l-a stricat, pe parcursul anilor. Mă bucur că am avut şansa să folosesc produsele FLP (…când îmi amintesc că aveam colege de bani gata care îşi luau, totuşi, rimeluri şi pudre din piaţă… brrr).

Nu scrie în descriere, dar e regenerator – are aloe şi alge în compoziţie (în tinereţile inconştiente adormeam nedemachiată, şi nu mă trezeam cu tenul îmbâcsit DELOC)

Ce nu îmi place – sunt prea subiectivă, că-s ataşată de el 🙂 dar poate că faptul că arată bine numai de la 30 min încolo. Dar chiar şi aşa, nu e vizibil decât de foarte aproape, până se încorporează. Nu mă deranjează parabenii, e un produs pe care l-am folosit ani de-a rîndul (vreo 10, discontinuu, ce e drept, că eu am o faţă perfectă şi nu am mereu nevoie de el), aşa că pe mine compoziţia nu mă deranjează. Iat-o jos:)

Produsele FLP, inclusiv gama Sonya, pot fi doar comandate de la un reprezentant sau de voi, după ce vă înscrieţi în firmă.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)