Featured Review

Photoready vs. Joviale, greu de decis

Azi vară m-am cadorisit cu două fonduri de ten şi, deşi înainte nu obişnuiam să folosesc prea mult, am vrut să văd fiecare ce poate aşa că le-am purtat mai des. O perioadă Photoready de la Revlon, alta Joviale, de la Ivatherm, lansat anul acesta. De când am făcut review-urile ambelor produse, le-am mai folosit, iar Joviale este gata, pe când Photoready mai are ceva produs în sticluţă. În cadrul review-urilor vă spuneam că îmi plac mult amandouă şi că din partea lui Revlon am avut o surpriză enormă. Inclusiv mi-a plăcut un pic mai mult (dar foarte pic 🙂 ) finişul oferit de acesta, în comparaţie cu Joviale. Totuşi, tenul meu e atât de alb încât, imediat ce pleacă soarele de pe cer, mi se duce şi bruma de bronz acumulată, aşa că greu îmi găsesc un fond de ten atât de deschis. Aşa că m-am trezit că apelez mai mult la Joviale, ce e foarte deschis, până când m-am trezit că se termină.

Pe timp de vară, când e foarte cald, Photoready se aşează, într-adevăr, mai bine, însă de cum s-a răcit puţin, nu am mai avut nici cea mai mică problemă cu Joviale şi am ţinut să vă spun că e minunat. Am observat că şi tenul e “moody”, are fiţele lui. Uneori îl preferă pe unul, alteori pe altul, dar asta mai răruţ. Şi vă mai spuneam că mai am de la Ivatherm fondul de ten fluid, rămas de pe vremea campaniei trender.ro. L-am redescoperit şi pe acela şi l-am folosit chiar zilele acestea şi concluzia e aceeaşi: îl ador. Având această comparaţie, aproape că nu mă mai omoară cel de la La Roche Posay, necum Vichy. Dar, cum în toate “creştem” şi prindem experienţă, cred că fondul de ten potrivit mie acum, e Ivatherm. Ambele. Joviale îmi satisface nevoia de cremos, pe care o îndeplinea cel de la La Roche Posay, dar mult mai bine. Fondul de ten fluid e un pic mai light, dar eu n-am imperfecţiuni de acoperit aşa că e ok. Numai curiozitatea (ştiţi că sunt beauty-curioasă neliniştită 🙂 ) m-ar împinge să trec la un fdt Clinique, Chanel etc, dar cred că nu are sens. O să vă spun şi părerea mea despre a cumpăra un produs high profile vs unul la un preţ mediu, cât de curând. Photoready vs. Joviale? Nu ştiu dacă “vs.” e cea mai bună alegere. că amândouă sunt faine, dar de ceva vreme le prefer pe cele de la Ivatherm.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (8)

  • nu l-am incercat pe niciunul, asta pt ca am nevoie de acoperire relativ mare, din cauza petelor pigmentare…pana acum doar Vochy aerateint mi-a satisfacut nevoile legat de fdt. sunt totusi curioasa sa incerc photoready 😉

  • stilistele, incearca intr-o farmacie si joviale, inainte, pt mine are un mare plus ca e dermatocosmetic, desi nici photoready nu are uleiuri, chestii alergogene…are acoperire f buna joviale, despre fluid ziceam ca e mai light.

  • incearca noul flower perfection de la bourjois,am ramas uimita,e super fdt

  • Nici eu nu am incercat inca nici unul dintre cele doua fonduri de ten amintite de tine in aceasta postare, dar am auzit numai cuvinte de lauda la adresa fondului de ten Joviale. Imi tot caut un fond de ten bun, sa fie oare acesta? Va trebui sa ma conving pe propria piele. 😀

  • Raluca, nu poti sa stii decat daca il probezi 🙂 Succes!

  • Photoready nu am avut, insa acum folosesc Custom Creations de la Revlon si imi place pentru ca are o textura faina si pot combina mai multe nuante, in functie de cum isi schimba pielea culoarea. In vara am folosit fdt de la Clinique si mi s-a parut foarte ok pentru perioada calda.
    O sa incerc si eu Joviale, m-ai facut curioasa 🙂

  • Roxana, se pare ca Revlon s-a reinventat, then. Nu stiu cum e Custom Creations 🙂 Ma tenteaza si pe mine niste fdt high class dar nu sunt foarte sigura ca merita. Mai ales ca ma inteleg bine cu Ivatherm.