Deliciu: fond de ten Toleriane, La Roche Posay – review


Am sărit peste Bio Detox de la Bourjois şi, cum Norma Teintu e cam pe gata, am decis să nu mă mai chinui şi să îmi iau fondul de ten mult visat. Şi iată-mă, la o săptămână de la achiziţionare, îl am.

Descrierea spune aşa: uniformizează culoarea tenului şi corectează perfect imperfecţiunile. Îmbogăţit cu apă termală La Roche Posay calmantă, textura sa protectoare ultra-fină garantează un rezultat natural al machiajului fără a încărca tenul şi oferă o senzaţie de confort. Formulă cu toleranţă ridicată: fără parfum, fără conservanţi. Non-comedogen. Produs testat pe pielea lezată (post-laser), atopică, cu tendinţă acneică. Disponibil în 4 nuanţe. A se agita înainte de utilizare. Este valabil 12 luni de la deschidere.

Ce vă spun eu: l-am testat de câteva ori în prealabil din mostre – trăiască mostrele! – şi mi s-a pus pata de mai demult. Îmi place că e cremos, ceea ce pentru timpul rece care va urma va fi numai bine pentru protejarea pielii. Pentru tenul uscat este demenţial. Primerul de la Boots No 7 nu îl prea agrează, deşi pe cel de la Vichy l-a “suportat”. Ciudat. Îl folosesc fără primer, că mă pot lipsi de el. Arată foarte bine la vreo oră după aplicare, când se aşează machiajul, nu are niciun moment aspect făinos, are acoperire medie spre mare, la mine, care am un ten aproape perfect 😀

E mai gros decât Normateintul de la Vichy. Până acum nu e ceva care să îmi displacă, dar dacă va fi, dau de ştire.

Am nuanţa cea mai deschisă, 10, şi mi-ar fi trebuit o idee mai deschisă, da e ok, is eu albă. 30 ml, as usually, am dat pe el 70 lei şi nu-mi pare rău.

Lista de ingrediente – mai jos, in the picture:Daca ti-a placut articolul, iti recomand sa citesti si: