Featured Shopping

Indispensabili: pantofi sclipicioși și oxforzii

Trendul glittering și metalic m-a zăpăcit în așa hal, încât am vrut neapărat o piesă super slipicioasă la mine în dulap. M-am dus prin magazine și am scanat cea mai bună ofertă. Inițial, doream niște pantofi paietați și am și găsit la prietenii mei de la New Look :D. Însă, din păcate, tocul mi s-a părut puțin instabil sau mie nu mi-au venit fiindcă am lăbuța lată. Dar – ca să vedeți de ce îmi place New Look – mai aveau o variantă, pe care am prins-o acum vreo 2 săptămâni parcă în catalogul cu -20%: pantofi turnați în sclipici! Și foarte comozi, așa că i-am luat, am ieșit undeva pe la 80 lei, cred. Abia aștept să îi port! Se pot purta și ziua, și seara, condiția e să nu mai strălucești și cu alte piese 😀 Abia aștept să am timp de poze!

Azi m-a pălit iar febra papucilor (mă rog, am zilnic câte o pasiune pentru ceva) și cum pantofii oxford sunt în vizorul meu demult (cam de un an, am așteptat să se mai ieftinească dar passssssss!!), așa că am hotărât că nu mai suferă amânare! Mi-am luat o pereche îmblănită, parțial piele întoarsă, parțial lăcuită-n botic, pe indigo și albastru închis. Arată de milioane în picioare și nu vă imaginați ce comozi și călduți sunt!!! M-au costat cam 180 lei, dar merită. Sper să am timp să fac niște poze!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (12)

  • De cand nu te-am mai vizitat vad ca ti-ai schimbat si hainele blogului, foarte frumos !

    Sa ii folosesti cu placere, imi plac ambele, dar aia sclipiciosi imi iau ochii 😀

  • adorabili pantofiorii sclipiciosi sunt foarte pe gustul meu dar cred ca nu as indrazni sa-i port decat seara. si cred ca sunt si foarte comozi.

  • Ella, merg foarte bine ziua la blugi 🙂

  • miha.ela, multumesc :* da, e tema personalizata

  • sunt superbi !

  • Ce faini sunt papuceii! Vad ca sunt si imblaniti, sa ii porti cu placere :*

  • Foarte interesant, nu sunt fan haine sau papuci cu sclipici sub nici o forma, nici macar zone mici aplicate, dar pantofiorii asta mi se par tare draguti. Cred ca culoarea contribuie mult la imaginea per ansamblu, daca ar fi fost o culoare mai tare clar nu mi-ar fi placut. Insa asa imi imaginez o tinuta pentru un coctail, cu o little black dress si ceva accesorii in ton cu papucii dar nu neaparat sclipitoare.
    Iar legat de oxforzi, eu mi-am cumparat anul asta o pereche de care m-am indragostit instant, sunt cu toc si o combinatie de trei culori, negru, gri si ceva gen cacao cu lapte deschis. Au fost declaratia mea de non-conformism pe anul asta pentru ca de obicei imi cumpar haine destul de cuminti 🙂

  • foarte frumoase ambele perechi, stii doar ca eu sunt lesinata dupa sclipiciuri sezonul asta- in plus, mie-mi place sa le mai si combin uneori ;)) I’m naughty ;))
    Si oxforzii sunt minunati..imblaniti??? de vis

  • Sunt foarte frumoase ambele perechi. Vreau sa-ti spun ca si eu m-am indragostit de cei bleumarin si ii am in vizor de ceva vreme, dar cred ca o sa ii achizitionez si eu cat de curand 🙂 sunt frumosi si caldurosi si usor de asortat, dar am o singura curiozitate: se pot purta iarna pe zapada, sau o sa fii ca pe patinoar? 😀

  • Rox, se pot purta iarna, dar pe uscat: au blanita pe dinauntru insa o talpa ca oglinda, mergi in cap, cred, pe gheata sau zapada. 🙁 dar sunt f buni pt vremea asta primavaratica de decembrie

  • Sa ii porti cu placere, sunt foarte frumosi! Cu aia sclipiciosi mi-ai dat idee pentru revelion! 😉