Review

Repelent pentru ţânţari şi insecte, de la Farmec (review)

Vara e pe sfârşite şi am avut timp şi situaţii berechet să încerc asta. Pornisem cu entuziasm că voi avea un scut invizibil împotriva înţepăcioaselor, şi am folosit acest spray cu multă perseverenţă – la iarbă verde la Cluj, la munte la bunică-mea (unde sunt nişte muşte uriaşe, mai de speriat ca ţânţarii – “sclepţi” le spune).

Descrierea produslui, încă o dată:

Aplicat pe piele, produsul ofera protectie impotriva tantarilor si insectelor (capuse, purici) prin ingredientul special continut, care actioneaza ca un scut impotriva insectelor, tinandu-le la distanta minim 5 ore. Testat dermatologic!

Utilizare: Pulverizati, de la o distanta de aproximativ 15-20 cm, pe pielea expusa, apoi intindeti cu mana. Pentru fata, aplicati mai intai pe palma, apoi aplicati cu grija pe fata, evitand ochii si gura. Reaplicati ca si mai sus atunci cand eficienta incepe sa scada.

Ce spun eu:

Ţânţarii din ziua de azi nu s-au speriat de scutul meu. 🙂 Poate căpuşele (deşi nu m-a înţepat ever vreuna până acum, mulţam Doamne) să se fi speriat, însă în afară de ţânţari m-au muşcat furnici. Deci pentru mine ar fi fost nevoie de unul mai eficient, pentru gângânii mai frecvent întâlnite (de exemplu, cred ca în zona aceasta mai degrabă eşti muşcat de furnici decât de căpuşe. Cred ca sunt mai slabe şanse să fii muşcat de purici decât de albine). Ca senzaţie … nu miroase a spray de muşte :)) e în regulă, însă lasă o uşoară senzaţie de lipicios pe piele, pe care aş putea să o trec cu vederea dacă mi-ar fi folosit. Cantitatea e mică, l-am utilizat de câteva ori şi e aproape gata. Poate altcuiva îi prieşte, eu nu îl mai folosesc decât pentru psihicul meu, până se termină, după care nu-mi mai iau repelent de la Farmec. Vara viitoare încerc altceva.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Să încerci Autan. E incredibil de bun, sub toate formele.

  • Alina, mi-a fost recomandat si Autan, dar stii ca eu sunt regionalista, mereu voi da intaietate brandurilor locale (si nationale) 🙂

  • Știu, știu 🙂

  • Sigina, chiar e bun Autanul. Eu personal dau intaietate calitatii, nu originii producatorului.

  • Clarra, si eu tind sa cred ca produsele noastre sunt calitative, de aceea optez pentru ele. Dar la mine, acesta n’a functionat. Are Farmec alte produse foarte bune. O sa incerc Autan la anul 🙂 Acum e pretty much useless

  • Autan e mama lor cand vine vorb de insecte obraznice. Farmecul e mirific la altele..;)