Review

Lidl Beauty Haul și Summer Essentials

Umezeala cu iz tropical și căldura specifică de iulie atrag nu doar oamenii afară, în natură, dar și alți nepoftiți prin jurul lor. Luna mare și galbenă de Jurassic te catapultează într-o altă dimesiune, așa că Limited Edition de sezon atrag mereu atenția, pe oriunde ai fi. Pe mine m-a prins la Lidl din Vatra Dornei, pentru că doar acolo am timp să stau chill să mă uit, să miros, nu e agitația și aglomerația de la Cluj. Nu știu cum se face, tot acolo văd ofertele cele mai faine.

Așa că am intrat puțin în cosmeticele Cien Summer Limited Edition , deși nu am un istoric prea stufos cu ele, eu fiind cu produsele mele de păr, de ten și corp și o rutină pe care deja o cunoașteți. Cum însă mi s-au terminat toate gelurile de duș – de care eu, în general, iau mai multe, pentru diferite arome, am decis că nu e bine ca noile geluri de duș să vină singure, ci și cu alte produse potențial utile 😀 Long story short:

În general un fan al gelurilor de duș Yves Rocher (gref și cafea), Balea (DM) și Dove, am decis să dau o șansă gelurilor de duș Cien by Lidl, în varianta XXL, că noi ne spălăm, nu glumă. Am găsit o variantă cu grapefruit absolut senzațională, similară ca parfum cu gelul de duș Yves Rocher, dar la 7 lei 1 L. Miroase fenomenal. Nu mă omor în mod special după cocos, dar am văzut gelul de duș și loțiunea spray cu cocos din colecția limitată de vară și… am decis că le-ar sta bine împreună pe pielea mea vara asta.

Vorbim despre loțiuni spray – n-am mai avut un astfel de produs hidratant și îl găsesc super util mai ales pentru cei leneși la cremuit corpul, cum sunt eu. Este foarte ușor de aplicat, fiind spray sub presiune, se întinde și absoarbe ușor și lasă senzația de piele hidratată și catifelată. Și nu mai povestim de mirosul subtil. Așa că, dacă vreți, aveți Tropical Summer loțiune spray în variantele Tropical Paradise și Coconut scents.

Și părului i-am luat ceva – un spray UV de aplicat înainte de expunerea la soare, de care chiar căutam, fără să fie greasy cum e uleiul Bioderma spf 50, din păcate. Tropical Summer – Sun Care Hairspray zice are filtru UV obținut din ulei Babassu, însă, din fericire, soluția este una apoasă și nu modifică textura părului, ba chiar cred că poate fi folosit ca ultim produs după ce te-ai spălat pe păr. Se aplică pe păr uscat sau umed, fără clătire. Probabil că cel mai bine am vedea efectul într-o zi de plajă, dar cum a sta la plajă e outdated și proaging, mai degrabă căutăm să ne protejăm, așa că îl văd folosit în viața de zi cu zi pe timpul verii. În orie caz, pentru cei 8 lei, merită să încercați, mai ales dacă aveți părul fin, frizzy și vara vi se usucă foarte tare. Aveți nevoie de toate măsurile de protecție și, adițional, vă recomand să îl purtați într-un coc în vârful capului, ca să mai protejați lungimile.

Încă un produs despre păr, neîncercat încă e mască Tropical Summer – After Sun Hair Treatment – nu știu de ce l-am luat, că Olaplex has it all, probabil de nou și din beauty-curiozitate. Voi reveni aici cu un update.

Pentru îngrijirea picioarelor, unde mie mi se îngroasă pielea pe talpă ca nimănui altcuiva (”pernuțe” în special) am nevoie de orice produs emolient dar cu absorbție rapidă. Așa că mi-am luat Tropical Summer – Foot Mouse – an airly-rich moisturizer with grape seed oil&lime butter și Foot Gel – fruity-fresh kick with panthenol and vitamin B3. Spuma e o cremă spumă, cu absorbție relativ bună, dacă mă dau după baie/duș și sunt tălpile înmuiate, dar, evident, gelul are o absorbție mai bună și are o textură glicerin like, pretabilă la un pic de masaj al tălpii 😀

Nu m-am putut abține să nu iau și un ”sorbet” de baie cu banane, și, dacă era din aceeași gamă, am asociat și crema de mâini, doar avem nevoie cu atâtea geluri dezinfectante 🙂 Sorbetul are o textura cremoasa si miroase superb pe piele, citric.

Summer essentials

Dacă tot am menționat în titlu, îmi place vara, dar nu și gâzele pe care le aduce cu ea: pentru mine, spray-urile pentru inescte și țânțari sunt un must, la fel și gelurile de calmare a înțepăturilor. Momentan sunt la faza de încercare a mai multor branduri, și pentru eficiență, dar și pentru miros, pentru că toate miros absolut groaznic. Mai rămâne să găsesc o combinație de uleiuri esențiale care să nu fie atât de greu de suportat, iar dacă aveți sugestii, le aștept în comentarii. Oricum, simt că acest subiect necesită o postare de update 🙂 Ca și calmant pentru înțepături acum aveți aici în poză Alevia, însă nu se compară cu ce am cumăprat absolut accidental anul trecut, un gel numit Parasites de la Santander. O să-l caut, pentru că era grozav și, contrar aparențelor, a ținut cam toată vara.

Tot ca un short follow up, din proaspăta gama solară Gerovital H3 Derma+ Sun am luat cu mine crema de copii spf 50, pentru că mi s-a părut mai ușor de cărat, așa că dacă aveți copii și-l luați doar pe acesta cu voi pentru toată familia cred că e ok. Evident, de gelul sau loțiunea after sun aveți nevoie doar dacă ați uitat cumva de SPF, ceea ce se poate întâmpla, așa că e bine să aveți un produs de acest gen la îndemână.

Și întrebări pentru voi: voi ce ați încercat din ediția limitată de vară de la Lidl? Care din produsele de mai sus vi se pare interesant? Mie spray-ul protecție de păr, sunt suprinsă la modul plăcut de el 🙂 De asemenea, vreau să știu ce produse antiinsecte folosiți, inclusiv produse de calmare înțepături. Remediu băbesc: dacă sunteți la țară și vă înțeapă ceva frecați bine cu frunze de pătrunjel verde zona, calmează instant.

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)