Review

Fardurile mele minerale manie.ro :P

Făcusem acu x vreme eu şi kzarinne comanda la TANF pentru tot felul de fardulete minerale, bineînţeles, mostre, ca sa vedem ce şi cum. Eu personal n-am fost foarte încântată de ele, mă descurc greu cu prăfoasele 🙂 Dar mi-au plăcut de acolo totuşi câteva nuanţe pentru blush, mai mult din glow-uri decât din setul de blush-uri şi, cum între timp am aflat că Gabi e maestră în aşa ceva, hai să o chinui pe ea cu nuanţa pe care mi s-a pus pata.

Voiam un blush roz prăfuit – vintage, dacă vreţi – care la mine arată mortal. Mi-a preparat două blush-uri care în cutie arată uşor diferit, însă pe obraz se vede o mai mare diferenţă. Au ieşit un duty rose mai spre… lila, nuj cum să zic. A zis Gabi că mai încearcă 😀 Poate ajungem la culoarea supermă 🙂 Sunt notate cu nr. 1 şi nr. 3.

Cred că-i nr. 1 diluat cu farduleţul roz. Nici nu mai ştiu, că seamănă 😀

Chiar nu mai ştiu care ce număr e din poză, seamănă, dar pe obraz nu-s la fel.

Nr. 3 arată pe obraz o idee mai roşcat decât în cutie, e ok. Nr. 1 nu se prea vede, e mai mult ca un glow. Drept pentru care l+am amestecat cu una din cele 2 mostre de farduri pe care mi le-a trimis, un roz cam ţipăcios 🙂 Cealaltă mostră de fard e un albastru deschis, frumuşel. După amestec, am sperat că fardul de obraz va deveni mai vizibil, dar nu prea, e foarte foarte discret. Şi aşa n-am fard de obraz foarte discret, toate-s tare pigmentate 🙂 chiar şi celelalte fărduleţe minerale 🙂 Îmi plac amandouă, însă nu e dusty rose-ul suprem 😀 sunt curioasă ce mai meştereşte Gabi.

Blush-urile, cel de sus e nr. 1, amestecat cu farduleţul roz, cel de jos e nr trei, pigmentatul. Dacă te uiţi la ele în cutii şi de uiţi la swatches, zici că nu-i acelaşi fard, aşa-i? 🙂

Pe lângă asta, mai am două farduri de pleoape (altele, decât mostrele) maro. Unul, nr. 8, care e un maro cioco spre broz la mine pe pielea mea albă. Ţine bine, am fost dată ieri cu el, vezi foto cu pleoapa 🙂

Înainte să fiu pensată, mi scuzi..

Altul e un bej cafea cu lapte deschis, îmi place mult nuanţa. Eu la maro-uri prefer variantele cafea cu lapte, cele bronz nu prea, că eu sunt albă şi nu merg. Oricum, îmi plac ambele. probabil o să le mai şi amestec una cu alta, o să văd eu. Rezistă, pielea respiră cu ele, îmi plac. Bine, eu folosesc adesea şi primer. De faţă, de pleoape, cum îmi vine. Like them. O să vă zic şi dacă obţinem dusty rose-ul suprem 😛 😀

P.S. Kzarinne zice că-i plac mai mult fardurile lui Gabi decât tanf, deci… aşa o fi 😛 Eu folosesc din toate câte puţin, nu numai minerale.

P.S. Primerul negru de pleoape theallnaturalface.com reallllyyyy suuuuuuux!

Mulţu, Gabi 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)

  • Da, si mie imi plac mai mult fardurile facute de Gabi decat cele de la TANF. De la Gabi am pana acum doar pentru ochi, dar sunt mult mai rezistente, nu se strang in pliul ochiului si stau muult pe pleoape fara primer. TANF sunt buni la fonduri de ten dupa parerea mea. Si blush-urile si glow-urile lor sunt dragute!