Review

Fard de obraz Benecos (review)

fard de obraz beneocs (1) fard de obraz beneocs (2)Tot din plăsuța de goodies de anul trecut am rămas restantă cu fardul de obraz Benecos. E un brand iubit de fetele care preferă cosmeticele naturale, de aceea nu am avut foarte mari așteptări de la el (experiența mea cu cosmeticele naturale nu e foarte strălucită). E un naturally baked formula, un fel de teracota, dar pe un roz ”prăjit”, dusty. Un roz trandafiriu teracota. Este rotunjit, bombat, cam ca fardurile Farmasi, e foarte compact, uneori trebuie să îl zgândăresc cu unghia, să îl pot lua pe pensulă. Asta îl face greu consumabil, dar nu mă plâng! Culoarea e superbă, foarte pigmentată, merge și pe fața mea mega albă și e chiar rezistent. Mă așteptam să se ducă destul de repede, dar nu. Chiar e rezistent! Îmi place foarte mult, l-am folosit destul de mult iarna asta (cu toate că pare să nu se fi consumat prea tare) și cu atât mai mult îl voi folosi primăvara aceasta. Eu sunt și înnebunită după dusty rose, deși, cum am spus, este un baked dusty rose. Aveți poze, cu tot felul de lumini pe el, dar parcă a doua poza reprezintă culoarea sa normală…de fapt un mix între cele două.


fard de obraz beneocs (4) fard de obraz beneocs (3)

Concluzii: fard natural; cantitate arhisuficientă; se consumă greu, că e foarte pigmentat; foarte compact; rezistență pe ten, pe durată lungă de timp. În afară de partea cu scrijelitul, nu mă deranjează nimic, îmi chiar place mult!

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • imi plac cosmeticele pigmentate! si mai mult, ador acesta culoare, seamana foarte mult cu blushul de la flormar pe care il folosesc eu 😉 pup!

  • Asa pateam cu blush-urile Bourjois, se intarea suprafata. Eu foloseam o periuta de dinti ca sa le readuc la starea *initiala*:)
    Interesant ca al meu mi se pare chiar foarte prafos.

  • ioanna, al meu nu e, da nu e stres 😉