Featured Review

(Review) Pupa Blush & YSL Rouge Pur Couture

Acum câtva timp spuneam că nu mai cumpăr farduri ieftine. Prestez mai multă atenție tenului meu, de la nutriție, demachiere, hidratare, până la machiaj. Vreau ca produsele de machiaj să fie puține, dar foarte bune. De aceea mi-am luat și eyeliner-ul MAC – care, btw, e senzațional, sunt extrem de mulțumită de el! E… perfect!

După fardurile Estee mi-am făcut cadou un blush, de la Pupa, și încă un ruj lichid Rouge Pur Couture de la Yves Saint Laurent, tot un lila, dar mai soft decât acesta de aici, care mi-e foarte închis. Plănuiesc să le amestec, încă n-am făcut-o, că tot uit.

Blush-ul de la Pupa e Luminys Baked All Over, nuanța 01, e creat cu tehnologia ”oven baking”, cu o textură ușoară și delicată și un finiș extraordinar. Există 4 nuanțe, dar pentru tenul foarte alb, cum e al meu, aceasta e singura care merge foarte bine, celelalte fiind spre bronz. Deși se poate folosi numai o culoare, eu amestec toate culorile când mă fardez, pentru că mi-e mai comod. Ce îmi place în mod deosebit e că e lejeră, dar pigmentată și rezistă impecabil, pe obraji. De dimineață până seara, fără rateuri, dacă tragi un pui de somn de amiază. cumva se integrează în bb cream/fond de ten și are o aderență foarte bună la piele cu tot cu pudra de fixare de dedesubt. În plus, cred că mă va ține o veșnicie, că pare măricică, deși are cam 9 grame.

pupa blush pupa blush 2 pupa blush 3

Rouge Pur Couture de la Yves Saint Laurent l-am luat, după cum am spus, pentru a-l mai deschide pe cel vechi, însă am tot uitat să fac combinația pe buze. Ador ”glossy stains” YSL pentru că nu sunt ca alte gloss-uri. Am văzut acum ceva timp că au scos și cei de la Loreal ceva asemănător și am încercat un tester, dar nu se ridică nici pe departe la nivelul YSL… dar nici prețul, desigur. Noul lila, nuanța 17, este mai transparent pe buze și are aceeași rezistență ca nuanța 16. Acest ruj-gloss nu se aplică la fel ca celelalte: se conturează buzele în prealabil cu contur de buze discret, apoi se tapotează cu aplicatorul rujul pe buzele întredeschise, pe care nu le lipiți până se usucă (în câteva secunde). Apoi se mai poate tapota un strat, după care iarăși se lasă să se usuce. Nu masați buzele între ele, ca la rujurile normale. Pentru cei din jur arată ca un gloss impecabil, tu nu-l vei simți sau îl vei simți ca pe un ruj rezistent, care nu se duce de pe buze la prima atingere. E dragoste la prima rujare! Eu vă recomand să vă luați YSL, nu replicile de la alte firme, care arată asemănător, dar nu difera prea mult de gloss-urile care pleacă la prima gură de băutură sau la primul pupic.

ysl stain 2 ysl stain ysl stain 3

Dacă nu căutați look-ul acesta de gloss perfect, dar căutați rezistență bună și un preț acceptabil, Lipfinity de la Maxfactor e o alegere foarte bună.

Cam așa arată gloss-ul și fardul de obraz Pupa – pozele nu sunt modificate deloc, n-au niciun filtru, în limitele aparatului meu foto bătrânel 🙂

look look2 look3

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (6)

  • Nu stiu de ce, dar esti printre putinele fashion&beauty guru in care am deplina incredere. Asa ca abia astept sa-mi cumpar un gloss YSL. O singura întrebare, eu tot timpul dau gres in alegerea nuantei. Imi vin bine dar nu perfect. Ai cateva ponturi?

  • April, Douglas are testere. Eu mereu incerc testerul inainte. Dar ca regula generala, daca ai tenul alb, mergi pe culori reci, daca ai tenul intr-o nuanta calda sau masliniu, pe culori calde. Succes 🙂

  • am eu o mica completare: YSL tine tot de L`oreal… cei de la L`oreal nu vand o replica, dar tinand cont ca diferenta de pret e mare si cea de calitate e la fel de mare
    pup

  • ale, prin “replici de la alte firme” ma refeream chiar la replici, pentru ca dupa firmele de lux se iau tot restu poporului. Varianta Loreal nu e replica, dar e foarte prost produsul. Da si de 4 ori mai ieftin, din cate imi amintesc. Unul e brand de lux, altu mass market.

  • stiu ca e f prost, mi-am luat si eu vreo doua si am regretat :))
    nu stiu replici de la alte firme, eu credeam ca te referi la cel de la L`oreal 😀 scuze

  • nu, nu.