Review

Loţiunea de corp Pure&Natural de la Nivea, o surpriză (review)

Loţiunea de corp am luat-o doar fiindcă e naturală. Sau mai naturală decât ceea ce aveau. Eram foarte curioasă. Descrierea spune aşa:

“Loţiunea de corp NIVEA pure & natural pentru piele foarte uscată conţine ulei de argan pur şi ulei de jojoba BIO într-o formulă fără parabeni, siliconi sau coloranţi artificiali. Uleiul de argan face ca pielea uscată să redevină minunat de fină şi catifelată.
Combinaţia de uleiuri de argan şi de jojoba ofera nutrienţii optimi pentru pielea uscată, refacându-i echilibrul natural şi lasând-o surprinzator de catifelată pentru întreaga zi.

Loţiunea de corp NIVEA pure & natural pentru piele foarte uscată are un parfum delicat şi subtil, datorită căruia îngrijirea corpului devine o placută experienţă multisenzorială.”

Acţiune:

“Uleiul de argan este o sursă naturală de vitamina E şi deţine astfel efecte antioxidante deosebite. Oferă protecţia ideală împotriva radicalilor liberi de la nivelul pielii, ce pot fi provocaţi de influenţele mediului sau de stres.

Testele au demonstrat că după aplicarea unei emulsii cu ulei de argan timp de numai 3 zile, pielea uscată şi descuamată îşi îmbunătăţeşte considerabil aspectul, iar stresul oxidativ de la nivelul celulelor este semnificativ redus.

Uleiul de jojoba protejează şi catifelează pielea. Asigură o hidratare excelentă şi este bogat în minerale, nutrienţi revitalizanţi şi ingrediente de îngrijire. Oferă pielii un plus de hidratare, o protejează şi o lasă catifelată, plăcută la atingere.”

Ingrediente: “Ulei de argan pur, provenit din Maroc şi ulei de jojoba BIO.”.

Experinţa mea:

E o loţiune de corp, deci e mai lichidă, intră bine în piele, nu lasă senzaţie de gras şi totuşi hidratează foarte bine. Am rămas surprinsă. Nu aş cumpăra Nivea nici într-o 100 de ani dacă n-ar fi gama asta, mai aproape de natural. Produsul îmi face pielea catifelată şi hidratată, ne înţelegem foarte bine. Acuma.. stresul oxidativ n-am cu ce să-l măsor, dar fie 🙂

Mă amuză puţin datele despre ingrediente, date de producător. Scoate în evidenţă doar ce vrea. Laptele mai are şi excipienţi, nu? Oricum, în poza cam neclară pe care am reuşit să o fac, se vede lista de ingrediente reală ceva mai lunguţă, dar e plină de ingrediente “bune”, ceea ce e grozav. Fără coloranţi, fără parabeni, fără siliconi, fără uleiuri minerale. E un produs pe care îl recomand, cred că primul de la Nivea pe care îl recomand cu mână largă 🙂 Nu mai am nimic de adăugat, sunt foarte mulţumită de el. E gata mai mult de jumate din flacon, o folosesc când pe tot corpul, când pe zonele pe care nu dau crema anticelu :).

250 ml/aproximativ 17 lei. Da, l-aş recumpăra.

Ingrediente:

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (10)

  • Interesant review. Ce folosesti acum anticelu? Te pup!

  • Candva imi placea mult Nivea. Acum nu prea ma mai atrag produsele lor.

  • Ade, crema anticelu de la cosmetic plant forte, cu cafea verde. 🙂 a doua oara.

  • si mie mi-a placut, face o piele fina fina si ramane si placut parfumata…in genul, bun pt barbati daca-l folosesc femeile :)) :))

  • Si eu mi l-am cumparat acum cateva zile si sunt f multumita de el 😀

  • lovely ☻

  • Special Koko, lovely ce, tuh 😛

  • sunt produse ok,dar nu recomand antiperspirantul cu bila pure and natural,tot mi s-a udat bluza de la el,m-am facut de cacao

  • melinda, mersi de feedback