Review

Fa renaşte. Campanie de testare Fa, pe trender.ro

Cum data trecută, la campania cu Ivatherm, am uitat să vă zic, îmi spăl acum păcatele şi spun. Fetele (poate că şi băieţii :-/ ) care vor să testeze produsele Fa, în cadrul campanie trender.ro Word of Mouth, pot să o facă înscriindu-se pe site.

Pare complicat doar la început, după aceea devine o plăcere. Urmează paşii de acolo pentru a putea primi în testare un deodorant – sub ce formă preferaţi (o să scrieţi în chestionarul de campanie) şi o cremă de corp, potrivită tipului vostru de piele.

Sincer nu am folosit Fa de pe vremea crocozaurilor, sunt extrem de curioasă ce inovaţii au adus şi vreau să fiu printre primele care testează noua linie 😀 Împreună cu voi, fiindcă avem loc, vom fi 120 de trenderiţe care vom testa produsele.

Şi îmi permit să iau din articol un mic teasing:

“Noua gamă de deodorante antiperspirante Fa NutriSkin conţine o formulă unică cu 7 ingrediente nutritive, pentru ca pielea să fie protejată timp de 48h şi irezistibil de catifelată şi hidratată. Cu un parfum proaspăt şi atractiv, noile deodorante Fa NutriSkin conferă pielii un sentiment plăcut şi îndelungat de prospeţime, pentru ca tu să te simţi FAntastic!
Prima linie de loţiuni de corp Fa NutriSkin are o combinaţie unică de 7 ingrediente nutritive, care oferă hidratare pielii timp de 48h. Formula inovatoare, cu textură uşor cremoasă şi parfum proaspăt, este absorbită rapid, fără să lase o peliculă grasă pe suprafaţa pielii – pentru ca pielea ta să fie irezistibil de catifelată.
Cele 7 ingrediente nutritive, prezente în toate produsele Fa NutriSkin, sunt vitamine, minerale, dermo-lipide si ingrediente hidratante.”
So, fă-ţi cont repejor şi aplică sau dacă ai cont… aplică! Şi apoi aşteptăm ca Inbox-ul să ne aducă veşti bune… :-ss Adic.. ne daţi ori nu ne daţi produse la testare? ;))

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (2)

  • Super! Bine ca ai anuntat, m-am inscris si eu cine stie 🙂 poate am noroc.

  • Coral, batar de data asta. La campania cu Gerovital eram eu aia in plop, mi-a fost lene. Pe cea de la Ivatherm n-am mai ratat-o. Si la cea de la Fa va zic si voua. Progresez ;))