Review

Ivatherm goodies: părerea partenerei de campanie

Vă spuneam aici că am povestit cu prietena mea, partenera mea de campanie, despre produse. Ea are un ten normal/mixt, puțin cuperozic și a avut de testat crema de ochi anti-aging Una, crema pentru ten anticuperozică și apa termală. Și Dia zice așa:

Crema de ochi anti-aging UNA. E foarte practic ambalat cu pompita sa poti doza exact cat ai nevoie.Flaconul e din sticla, ceea ce mie imi inspira o mai mare incredere decat cele din plastic. L-am aplicat doar seara pentru ca mi se pare ca intra foarte greu in piele. Dupa folosire timp de 2 saptamani  pielea din jurul ochilor pare mai intinsa, insa nu am vazut nicio schimbare in ceea ce priveste ridurile fine pe care le am imediat sub pleoapa inferioara.
Crema  pentru ten anticuperozica. Ambalaj micut, usor de purtat in orice gentuta. Am aplicat crema doar seara pentru ca e plina de particule stralucitoare in ea care imi fac tenul sa luceasca foarte tare. La fel ca si crema de ochi UNA intra foarte greu in piele. Inainte de folosire roseam foarte des, aveam pete rosii pe obraji, aripile nasului, gat, piept. Dupa folosirea cremei anticuperozice timp de 2 saptamani am observat o oarecare ameliorare, nu m-am mai inrosit cu pete, ci mai mult uniform pe toata fata, dar intensitatea culorii e mai mica si din cauza particulelor cu pigment verde care atenueaza roseata. Per ansamblu pielea arata mai bine. Crema are un iz de sulf , mai ales pe canicula asta se simte foarte tare.
Apa termala. Am folosit-o  mai ales pe caldurica asta sa imi reimprospatez fata. Intr-o zi am uitat sa aplic crema protectie solara si am pulverizat apa termala pe maini si decolteu si nu m-am ars, chiar daca nu are factor de protectie am simtit ca m-a ajutat. Dupa epilat am folosit-o si nu m-am iritat.
Din cele 3 produse singurul pe care l-as achizitiona este apa termala. Mulțumim trender și Ivatherm pentru încredere.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)

  • apa termala o folosesc de ceva vreme si chiar imi simt pielea hidratata 🙂