Lifestyle

Răsfăţ cu Lois: săpunul cu geraniu şi argilă roşie

Ultimul din cele 4 săpunele Lois primite cadou, acesta cu geraniu e la fel de delicat cu pielea ca şi celelalte şi mi se pare că seamănă cu cel de Melissa ca parfum şi aspect. Îl ador!

Aseară am făcut un pocinog, m-am spălat cu un gel de duş normal şi, după atâtea luni de folosit săpunuri 100% naturale, mi s-a părut că acela îmi lasă pielea foarte uscată. În schimb, atât săpunelele Lois, cât şi altele 100% naturale nu usucă pielea. O să devin expertă în Lois acuma ;)) În total am încercat 6 săpunuri. Sunt foarte faine!!!

Descrierea:

“ulei de măsline, ulei de cocos, ulei de palmier, hidroxid de sodiu, unt de shea, apă, ulei de ricin, ulei esenţial de geraniu, ulei esenţial de lămâie, argilă roşie, flori de lavandă, 85 gr.” (Nu poate fi 150 grame???)

Ce zic eu: acelaşi lucru ca şi la celelalte – îl ador. Însă cred că preferatele mele sunt cel cu pin si cel cu melissa. Of, toate-mi plac, primesc o căldare întreagă, dacă e până acolo! :))

Mai multe detalii pe olivo.ro, plus alte produse.

Am descoperit în Cluj câteva magazine naturiste care au Lois, şi e cam 14 lei săpunul, dacă bine îmi amintesc. Un magazin e pe Iuliu Maniu, colţ cu Bolyai (vizavi de Agape), într-un magazin de decoraţiuni interioare, apoi altul, un magazin naturist vizavi de Sora, colţ cu Bolyai. 😀 Gata, vândut pont clujencelor! 🙂 Sunt adorabile!

Nu mai pun poză, că am pus cu toate patru săpunurile mele, într-un mail anterior. Plus că poza oficială e mai fumoasă! Nota 20 pentru aspectul săpunului!

—-

Later edit: Am fost informata că săpunelele vor fi scoase de pe olivo.ro şi introduse pe BioBunatati, la preţul de 16 lei. Căutaţi şi acolo!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (7)

  • Foarte fain arata. cat te tine?

  • Alexandra, tine, vreo 2 saptamani si mai bine, eu ma dusulesc de 2 ori pe zi..

  • misto sapunelele. si eu am incercat unul. intr-adevar, nu usuca pielea…mai folosesc ceva geluri de dus cu bambus de la yves rocher si vreo 2 de la bourjois..sunt printre putinele geluri de dush care lasa pielea hidratata suficient.

  • Stiistele, eu stiu ca yves rocher sunt cam toxice, au mult parfum, multe substante daunatoare.. de aia nu imi mai iau. intr-o vreme imi placeau ca miroseau bine, da cand am auzit.. bourjois sunt dragute, cu motzul ala.. 🙂 n-am incercat, insa

  • Acum avem sapunurile si pe BioBunatati, la 16 lei. De pe Olivo o sa le scoatem.
    Multumim de review!

  • Olivia, mersi, fac un update.

  • Eu sunt inebunita dupa sapunurile naturale, asa ca cu siguranta o sa-mi comand cateva, mai ales daca tu le-ai testat si ai zis ca-s bune, am incredere:))