Lifestyle

Mi-am început dimineaţa de 1 ianuarie cu săpunel Lois

…un duş musai, ca să alung orice iz de alcoale :). Şi m-am săpunit cu un săpunel Lois cu Melissa care miroase delicios şi lasă pielea catifelată.

Descrierea lui zice aşa:

Săpun fabricat manual din ingrediente 100% naturale. Conţine uleiuri vegetale emoliente care hidratează şi protejează pielea. Contrar săpunului obişnuit, săpunul Lois nu conţine grăsimi animale, detergenţi sintetici sau coloranţi artificiali. Este extrem de fin şi are o consistenţă cremoasă care previne uscarea pielii, protejând-o.

Este recomandat pentru ten normal, ten uscat, ten sensibil, acnee, iritaţii, eczeme, dermatite, psoriazis, datorită efectului vindecător al uleiurilor esenţiale.

Ingrediente: ulei de măsline, ulei de cocos, ulei de palmier, hidroxid de sodiu, unt de shea, apă, ulei de ricin, ulei esenţial de melissă, ulei esenţial de bergamot, ulei esenţial de patchouli, argilă roz.

Produsul poate diferi ca gramaj +/- 5 gr, deoarece este tăiat manual.

Ce zic eu: e un roz “vintage”, că tot îmi place mie, amestecul de melissă, bergamot şi patchouli dă un parfum demenţial, e deosebit de tot ce am încercat până acum. Face spumiţă, nu lasă pielea uscată, îmi place schimbarea de pe ceara de albine pe untul de shea, e mai cremos. E unul din cele 4 săpunuri Lois pe care le-am primit cadou – într-un final 🙂 – după concursul din vară 🙂 de la Olivo.

Pun poza oficială, pe al meu îl vedeţi între cele 4, mai jos.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)