Lifestyle

Săpunel natural Lois, de PIN & ARGILĂ ALBASTRĂ – review

Unul din cele 4 săpunuri Lois este cel de pin şi argilă albastră (da, le iau la rând, primul era cel cu geraniu şi argilă roşie). L-am terminat pe cel cu Melissa&Argilă Rrrroz 😀 , care avea un parfum de ulei de melisă şi patchouli deosebit şi l-am luat pe acesta. De obicei, săpunurile naturale miros cam la fel, a citrice, basically. Săpunurile Lois mai au şi alte uleiuri iar acesta de pin e î.n.n.e.b.u.n.i.t.o.r.! Zici că fac duş în pădure, miros, inspir adânc şi mă săpunesc mai cu zor decât cu celelalte. Şi cel cu Melissa mi-a plăcut mult. Două arome diferite. Noa, şi e un albăstrui săpunul meu şi ador forma şi designul o idee vintage. Dacă merită să dai atâţia bani pe un săpun, apoi să fie Melissa sau ăsta de pin! Ups, pin nu mai văd pe Olivo.ro! Dar este Melissa sau altele!

Ingredientele săpunelului adorat de mine sunt astea:

INCI (INGREDIENTE): Olea Europaea Oil (ULEI DE MĂSLINE), Cocos Nucifera Oil (ULEI DE COCOS), Elaeis Guineensis Oil (ULEI DE PALMIER), Ricinus Communis Seed Oil (ULEI DE RICIN), Butyrospermum Parkii Fruit (UNT DE SHEA), Aqua (APĂ), Sodium Hydroxide, Pinus Sylvestris Leaf Oil (ULEI ESENTIAL DE PIN), Eucalyptus Globulus Leaf Oil (ULEI ESENTIAL DE EUCALIPT), Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil (ULEI ESENTIAL DE BERGAMOT), Montmorillonite (ARGILA ALBASTRA), Activated Charcoal (CARBUNE PULBERE). (sursă)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

  • PS: E LOIS, nu LIOS, ca m-ai indus in eroare -am intrat repede-repede sa vad ce sapunuri sunt astea 😛
    Si eu il iubesc pe cel cu melissa 😉

  • Clarra, da, typo, mersi

  • Iti multumim frumos pentru review-urile pentru sapunurile Lois. E o bucurie deosebita sa stim ca iti plac si speram ca pe viitor, sa iti oferim produse din ce in ce mai bune.

  • @Lois, mai am sapunul cu geraniu, inca netestat 😛

  • pai dupa ce il testezi sa ne spui si noua ce si cum…