Review

Săpunele 100% Santea, cu măr şi cu scorţişoară (review)

Într-un final am ajuns să folosesc şi săpunelele Santea. Pe acestea le veţi putea găsi în curând la kzarinne în butic, dacă o să vreţi. Ca şi toate săpunelele handmade, şi Santea are o amprentă personală puternică a producătoarei, nu ai cum să le confunzi.

Primul săpunel încercat a fost cel cu mere, Apple Delight:

Descrierea produsului:

Apple Delight este un sapun cu mar si scortisoara, care exfoliaza bland si tonifica pielea si ne duce cu gandul la cadourile de Craciun. Scortisoara are proprietati antiseptice, actioneaza ca stimulant al functiilor circulatorii, relaxeaza musculatura si calmeaza durerile reumatice. Am folosit mere delicioase in compozitia acestui sapun care ajuta la eliminarea impuritatilor si au un efect usor astringent.

Ingrediente

ulei de palmier, ulei de floarea soarelui, ulei de orez, ulei masline extravirgin, ulei de migdale dulci, vitamina A, vitamina E, extract de scortisoara, mere .

Al doilea săpun a fost cel cu scorţi, Cinnamon Joy:

Descrierea produsului:

Acest sapun este dedicat tuturor iubitorilor de scortisoara. Ne-am gandit ca cine iubeste prajiturelele cu scortisoara, sigur va iubi si acest sapunel. Desigur ca il puteti folosi fara grija kilogramelor in plus.

Este un bland exfoliant, scortisoara actioneaza ca stimulant al functiilor circulatorii, are proprietati antiseptice si ajuta la refacerea tesuturilor. De asemenea, tot scortisoara are proprietatea de a relaxa musculatura si de a ameliora durerile reumatice. Miroase discret a scortisoara si cuisoare si ajuta la indepartarea mirosurilor neplacute.

Ingrediente

Ulei de floarea soarelui, ulei de orez, ulei de palmier, ulei de nuci, vitamina A, vitamina E, pulbere de scortisoara, pulbere cuisoare, coaja de portocala.

Ce zic eu: ambele săpunele au cam aceeaşi consistenţă. Aproximativ, doar contează şi din ce sunt făcute. Nu au deloc parfum adăugat, în afară de mirosul pur al ingredientelor. Nu mă deranjează uleiurile esenţiale, dar e foarte bine şi fără. Ce e specific acestor săpunele e că se înmoaie foarte tare după ce le uzi. De jur împrejur se înmoiaie ca un biscuite şi e uşor să te clăbuceşti cu ele. Se termină relativ repede din această cauză, dar pe mine nu mă deranjează, îmi chiar place să folosesc tot alte săpunele. Mi-au plăcut granulele exfoliatoare, cred că le-am simţit la ambele săpunuri. Nici prea mult, nici prea puţin, numai bine. Am văzut la târg că are săpunele pe gramaje, ceea ce e grozav. Eu am oscilat între cele mici şi cele mari, mă disperă când am un produs care îmi place şi e numai cantitate mică. Mă gândesc să îmi iau şi unul mai uriaş 😀 Nu mai ştiu cât au costat că le-am luat la Târgul Verde, dar o să le găsiţi la kzarinne. Le recomand, sunt foarte plăcute, îmi place senzaţia de pe piele, clăbucesc binişor 🙂

 

 

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)