Lifestyle Review

MAC Prep+Prime – primer pentru faţă (review)

Acest primer de la MAC l-am primit de la o colega tare nemulţumită de el şi am făcut un schimb, am dat Boots No. 7 cu care nu mă înţelegeam eu şi am primit Prep-Prime-ul în schimb. Am fost mirată să aud că nu îi place, aşa că am fost la fel de curioasă să îl încerc. L-am folosit de mai multe ori de când îl am.

Ambalajul este negru, simplu, elegant, cu pompiţă, ca un primer normal. Însă plasticul are particule fine strălucitoare, aşa că am bănuit că şi primerul trebuie să aibă. Scrie pe el să nu fie utilizat pe buze – yeah, ca să poată să îţi bage pe gât un primer separat pentru buze sau ce are? E toxic? :)) Încă scrie pe flacon Warning: not for use in the lip area. De ce??? Mă rog, eu l-am aplicat frumuşel peste tot, nu mai ţin minte dacă l-am întins pe buze au ba – cred că da, şi n-am avut nimic. Are 30 ml, nu ştiu cât costă.

Se întinde super uşor pe piele şi intră la fel de uşor, chiar pe pielea hidratată în prealabil. La mine pielea e uscată, probabil de aceea, al colegei e puţin gras tenul. Poate de aceea nu i-a plăcut. Mie îmi intră ok în piele, nu face figuri la fondul de ten Boots mă exaspera, acela e minunat pentru ten gras, pentru ten uscat e o pacoste. Efecetele sunt ca la orice primer de faţă bun: rezistenţă a machiajului ridicată, culorile sunt pigmentate, reglează secreţia de sebum, tenul arată bine muuuult timp. E cremos, culoare albă cu particule mici-mici iluminatoare. Sunt mulţumită de el şi îl recomand.

Şi za warnings 🙂

Nu uitaţi de concurs, puteţi să vă alegeţi produsele de data asta dacă veţi câştiga 🙂 E drăguţ!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • n-am mai testat nimic de la mac….ai mai testat altceva in afara de asta?
    puuup :*

  • Stilistele nu, n-am mai avut nimic de la MAC fiindca desi se sustine ca-s za shit in materie de prod profesionale de makeup, eu cred ca e tot un fel de OPI, adica mult marketing in spate. Dar or fi si foarte bune, nu zic, nu ma inghesui, daca pica, pica, daca nu, imi plac si altele care-s de calitate. 🙂 Acest produs e super fain, imi place, dar fetei cu tenul mai gras, de la care-l am, nu i-a placut.

  • ten gras nema nu? care naiba e bun pt ten gras? k sh eu am avut boots no7 sh nema