Blond Hair

Ponytails şi-un păr perfect în câteva minute :)

V-aţi prins că am dezvoltat o pasiune incomensurabilă pentru părul altora, adică cel din extensii. Asta datorită staff-ului xtensii.ro, care sunt extraordinar de răbdători să îmi povestească ce mă intere. Nu degeaba sunt ei numărul 1 în România la tot ce ţine comerţ online de extensii. Îi puteţi urmări pe Twitter şi pe Facebook, cele mai importante reţele sociale şi pe blog. 🙂 Da, xtensii.ro se blogăreşte…

Xtensii.ro sunt tari fiindcă lucrează cu firme mari, gen American Dream,  şi de luna asta produsele American Dream cumparate de la ei vor fi mai ieftine sau cel mult la acelaşi pret ca la ei pe site (chit că sunt OK, faţă de ce am văzut în afară..). Cei din spatele xtensii.ro sunt oameni educaţi, inteligenţi, în majoritate băieţi, e doar o singură fată :D. Da să vedeţi ce ştiu băieţii să îţi explice.. Faptul ca sunt studenţi la medicina în ani terminali sau preterminali, îi ajută foarte mult, ştiu să discute cu oamenii, ştiu să le înţeleagă problemele, indiferent de educatie sau mediul social. Şi asta spune multe.

Extensiile sunt proteze menite sa suplinească ceea ce nu ai, nu doar Biancăi Drăguşanu, ci oricărei femeie care trebuie şi vrea să fie frumoasă. Şi nu trebuie să ai silicoane pentru asta.

Dar să revenim la subiect şi să vă zic despre cozile mele. După ce am încercat (în tinereţe..) nişte cozi sintetice chinezeşti şi am văzut ce horror arată, am hotărât că nu, nu sunt de prins în părul unei tipe decente.

Asta fiindcă nu am ştiut că părul sintetic de calitate poate să arate perfect natural. Până am dat peste nişte codiţe superbe la xtensii.ro – am ales două – pentru fetele mai puţin avantajate din punctul de vedere al podoabei capilare. Eu nu am nevoie de ele, că am părul lung, dar pentru un “ciot” de codiţă merg de minune sau când ai părul cam jegos, nu ai vreme să îl speli şi tre să îl faci să arate bine în maxim 5 minute 😀 .

M-a amuzat coada cu fundiţă de păr. Mi s-a părut uşor de prost gust şi m-am temut că va arăta vulgar, dar nu e aşa, totul depinde de purtătoare. Şi de alegerea culorii adecvate părului. La urma urmei, fundiţa se poate dezlipi, dacă nu vă place. Se prinde ca o.. agrafă-clemă, ideală tot pentru un păr scurt, dar eu am prins doar o parte de păr că nu mi-a încăput, şi tot arată bine. Cealaltă, cu clemă, e mult mai “ţeapănă” în păr şi are o altă ţinută. Am fotografiat-o şi cu părul meu răsucit în afară, amestecat cu ea (dacă ar fi fost buclat, s-ar fi contopit mai bine), dar şi cu el ascuns. A treia poză din cele de jos e altă idee, dacă aveţi păr lung, prindeţi doar partea de sus cu coada, şi buclaţi-l şi pe al vostru, cel de dedesubst, la capete.

Textura mortală, nu se simte că sunt sintetice la mână, vedeţi poze cu şi fără bliţ, individual dar şi prinse la mine în păr, să vedeţi că la bliţ nu se vede diferenţa între părul meu şi coadă. Foarte, foarte fain! Sunt înnebunită după ele şi.. a început să îmi placă şi fundiţa aşa că n-aş da-o jos…

P.S. Ultima poza e cea cu părul răsucit în afară.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (10)

 • Super draguta cea cu fundita 😀 cred ca vreau si eu una

 • @Liana, e foarte faina textura 🙂 sa stii 😛 imi vine sa le motrosesc intruna.

 • Vaaaaaiiiii no! ma regasesc citat… :))
  arata chiar surpinzator de bine! m-ai spart 😀

 • Atat am citit la tine pe blog despre extensiile de la xtensii.ro, incat cred ca am sa imi comand si eu. De mult tanjeam dupa un par luuung, dar nu gasisem ceva care sa imi placa cu adevarat. M-ai convins :d.
  Acuma sa vedem cum stam cu banii :)).
  Te pup, sa ai un an nou minunat.

 • dap, mihai, si nici nu mi-am aranjat special parul, nici nu e aparat profi, nici nimic, e asa, raw 🙂 Si mie imi plac. sa vii pe mess sa pove ceva 🙂

 • Rozza, eu pe extensiile blonde de la foxy am dat 430 lei, cu tot cu transport. Cele de la xtensii sunt 280 lei plus vreo 9 lei cred sau 19 lei transportul, si sunt la fel, clipsurile difera putin, astea de la xtensii se inchid un pic mai greu, ceea ce inseamna ca nu o sa cedeze degraba si pe langa a fi cusute cu ata de banda sunt si capsate, deci nu pica. Eu zic ca merita. Am invatat sa le manevrez in doar o saptamana aproape perfect. 😛 Un an nou grozav si tie!

 • aia cu fundita e gorgeous! 😡

 • Koko, nu credeam ca o sa placa aia cu fundita 🙂

 • nice! mi-as trage si io unele, doar ca si asa mi-e greu cu parul lung si muuuulllt, ce mai fac io cu inca un kil??:))

 • Stilistele, nici eu nu am musai nevoie, dar imi plac enorm. Sa vezi poz(n)e profi cu ele… vai abia astept sa pun ceva 😛