Lifestyle

Tuş de ochi cremă e.l.f. – părerea MEA :)

Tuşul este my no. 1 între produsele de machiaj. Mă pot lipsi şi de rimel, dar de tuş ba. Am folosit deja două tuşuri cu pensuliţă de la elf şi când am văzut tuşul cremă am zis că gotta get it. Şi l-am luat.

Descriere: Creaza linii fine, definite si precise. Nu se intinde, nu curge si rezista in contact cu apa, se pastreaza timp indelungat chiar si in contact cu transpiratia, lacrimile si ploaia! Nuanta Black contine si o pensula pentru aplicare!

Ce zic eu: mi-a plăcut cum arată, mi-a plăcut ideea, ambalajul şi pensuliţa drăguţă a tuşului. Arată foarte profi, a Studio, ce mai. Nu am mai încercat până acum o “cremă de tuş”. Consistenţa e optimă, seamănă la o primă vedere cu baza neagră de pleoape de la TANF şi speram să dureze mai mult ca aceasta. Eu mânuiesc tuşul clasic foarte bine, mi-a fost greu să conturez dunga cu pensuliţa asta. Aşa că am renunţat şi am întins tuşul pe toată pleoapa, ca bază pt smokey eyes. Mă aşteptam să se adune, fără primer, nimic, dar surprizăăăă! Durează destul de mult, sunt foarte mulţumită de el, ca bază. Ca şi tuş, încă mai tre să ne împrietenim. Aşa că tot tuşul lichid de la elf îl folosesc pentru codiţă. E bun, îmi place, poate o să-l mai iau, dar nimic nu mă va face să renunţ la cel lichid, clasic.

Ce nu-mi place. Pensuliţa… nu am unde să o pun. O spăl şi o pun pe ici colo, ar trebui să stea undeva ataşată de cutiuţa tuşului. În rest e ok – 18 lei, 4,7 g.  Recomand. 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (5)

 • Mie mi s-a uscat dupa doar 2 utilizari si trebuia sa il bag intr un vas cu apa fierbinte sa isi revina cat sa il folosesc o data … No comment! Eu una am renuntat dupa 4 utilizari sa il mai folosesc….

 • sa speram ca nu o sa patesc la fel, ca imi place ca baza pt smokey…

 • pentru buget redus mai este tusul de la Yves Rocher, costa cam 25 de lei, raport calitate pret excelent. Pentru un buget mai generos…incercati asta
  http://stilistele.blogspot.com/2010/12/cat-eyes.html
  am incercat cel putin 10 marci pana acum….pe asta nu-l bate nimeni…e fantastic!

 • yup, vazut, arata bine 🙂

 • o s-al incerc si eu, sincer pana acum mi-a fost frica sa-mi cumpar produse de la ELF..
  am primit un luciu de buze si un fard creme, de la ei..dar nu mi-au prea placut, poate asta e mai bine facut…o sa incerc sa vad ce iese:)