Lifestyle

Despre decolorarea părului cu Palette

Văd în searches din ce în ce mai des că fetele caută decolorantul acela alb, frumos, de la Palette, 00A. Probabil că şi-au dat seama rapid că nu se mai face,  m-am uitat şi eu după el. Într-o vreme, îşi schimbase ambalajul şi arăta altfel, însă se pare că acum nu mai este.

Vreau să vă ajut un pic şi să vă vând un pont. Eu am renunţat la decolorantul la pliculeţ şi iau la găleţică de 1 kg (sau jumate) de la magazinele de produse profesionale, de unde se aprovizionează saloanele. Ieşi mult mai ieftin în timp, logic, iar oxidantul (de 12% dacă vreţi decolorare mai puternică, pentru 1 sau 2 tonuri e suficient unul de 9%) se găseşte tot la litru.

Praful de decolorat este de două feluri, alb şi albastru. Se pare că multe din coafeze preferă praful albastru, fiindcă decolorează mai bine decât cel alb (cum era şi la Palette). Am trecut şi eu pe praful albastru, decolorează într-adevăr mai bine şi mai rapid.

Totuşi, insist să nu vă faceţi singure, cum v-am mai povestit, pe mine mă face cineva care se pricepe doar la rădăcină, vine la mine acasă. Pentru restul treburilor mă duc la stilistul meu. Nu vă decoloraţi tot părul singure acasă, în niciun caz. Eu manevrez bine tema decolorantului fiindcă sunt blondă decolorată de 10 ani, în plus, investesc o tonă în îngrijirea părului, atât extern cât şi intern (mănânc sănătos, mai fac cure cu minerale, când e nevoie), aşa că părul meu e des, sănătos, frumos … şi blond 🙂

Ce te-ar mai putea interesa aici, aici şi aici. 😀

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (1)

  • Daca doriti sa va decolorati parul si fara sa il ardeti incercati COLOR OFFde la ESTEL PROFESIONAL este un produs rus care decoloreaza parul fara sa il arda deloc, eu mam decolorat cu el de la negru in blond si nu mi-am ars deloc parul, esuperb produsul!!!!!!!!!!!