Lifestyle

Muuult ulei de măsline extra virgin, din Grecia

…vreo 4 litri. Eu sunt moartă după uleiul de măsline. Primul litru l-am mâncat cu absolut tot ce se putea combina, la mic dejun, la prânz şi după masă, la ultima masă, mi l-am pus mască de păr, intenţionez să îmi fac mască de faţă şi o nouă mască de păr cu încă ceva combinaţie, m-am dat cu el ca ulei de corp, vreo 2 săptămâni tot o măslină am fost.

Miroase demenţial. Serios. Parcă mai tare decât astea, ale noastre, din comerţ, care tot de pe acolo sunt aduse sau din Italia. Dar de curând am renunţat să îl mai folosesc şi pe corp, fiindcă miros ca o salată ambulantă apetisantă şi mă gândesc întruna la mâncare. Necesitatea unui ulei pentru corp fără miros, mi-a scos în cale o altă minunăţie, de care o să vă pove. Până una alta, clasicul ulei de măsline presat la rece, rulz.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Buna
    Si eu folosesc ulei de maslina ca hidratant. Ca sa scapi de mirosul lui incearca sa pui uleiuri esentiale in el. Eu am avut de portocale si acum am lavanda. Sora-mea folosea ylang ylang. Oricum ai de unde alege 😀 In principiu ar trebui facut un test de alergie inainte pentru ca uleiurile esentiale sunt foarte concentrate. Proportia care ar trebui pastrata este de o picatura de ulei esential la 10 ml de ulei de masline. Eu sincer am folosit mai mult.

  • @Claudia mersi de sugestie. Insa deja folosesc si un alt ulei, cu uleiuri esentiale, o sa postez mai incolo. 🙂

  • Uleiurile de migdale, jojoba sunt neutre, dar pp ca…te las 🙂