Lifestyle

Am încercat cremă contur de ochi Asla Vital, antirid

Din pacheţelul cadou primit de la Farmec am putut testa până acum doar crema contur de ochi, cu complex antirid intensiv, de care eu încă n-am nevoie (slavă Domnului fac imediat doar 26) însă fiind mostre am zis că n-are nimic să le dau un mic şoc ochişorilor mei care nu au decât eventuale riduri fine de expresie. Am remarcat că le-a mai şters.

Crema conţine argilă, ferulan, omega 6 – excelent, şi zice că reduce vizibil ridurile şi cearcănele. De ridurile fine v-am zis, s-a “ocupat” onorabil, nu ştiu de cele mai adânci cum o va face. Cearcănele… nu prea. Chiar am avut nişte zile destul de încercănate. Poate ar trebui să conţină ceva albăstrele, acelea cică fac minuni în cazul cearcănelor. O altă chestie la crema asta e formula hipoalergică – super, multe creme contur de ochi conţin nişte acizi care umflă cumva pielea, pentru a o intinde şi provoacă iritaţii, roşeţi sau reacţii alergice. Aceasta e super ok.

Dacă aş cumpăra-o? Da, peste vreo 3 ani. Deocamdată caut o cremă bună contur de ochi românească, dacă e posibil, doar pentru hidratare. Fără formulă antirid, eventual cu formulă antiîmbătrânire, care este altă mâncare de peşte.

Dacă o recomand? De ce nu, dar nu înainte de vreme. Btw, aveţi grijă că este şi gama Professional Line, la 200 ml şi ieşiţi mai bine la preţ decât la cutia asta. Deşi poate e bine să vă luaţi întâi cantitate mică să vedeţi dacă vă place.

H3 Evolution de zi şi de noapte le-am plasat mamei, zice că îi plac. N-am obţinut detalii. 🙂

Sursă foto.. farmec.ro, logic.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Ai putea sa incerci crema de la TIS cu albastrele; nu e destinata ridurilor, ci doar intretinerii. 🙂

  • o sa o caut, mersi 🙂

  • Eu am folosit cu incapatanare crema asta pana ce si-a dat obstescul sfarsit si nu am vazut niciun rezultat, plus ca mirosul mi s-a parut oribil.

  • @black beauty, eu nu prea am riduri, deci nu pot sa dau o parere pertinenta. da mi se pare cat de cat ok.. cu mirosul nu am probleme, singura crema al carei miros nu l-am putut suporta a fost oxyance, de atunci nu am avut probleme de frangranta cu produsele 🙂 ah.. si colosal mascara, de la maybelline. imi ataca ficatul