Lifestyle

Pensula pentru aplicare fard de ochi, E.L.F. – review

Mi-am comandat două pensule pentru fard, între altele, asta înainte să îmi binoclez ochii la postul Camelcutzei, care, din păcate povestea exact de pensula pe care o comandasem eu.

Din câte am văzut, sunt şi fete care au comandat şi nu au avut probleme. Ok, mi-a venit şi mie comanda. Prima oară când am desfăcut cutia, am înşfăcat una din pensule şi am desfăcut-o. Nici vorbă de duritate, e superbă, foarte fain se aplică fardul cu ea. I love it. A doua însă… e tare ca sărăcia, nuj, parcă are ceva tare până pe la jumătatea perilor… Atunci am priceput ce a vrut să zică fata… Înţeleg că or fi diferenţe de lot… dar de ce??? De ce nu pot să aibă grijă să fie toate la fel? Adică ori toate bune, ori toate proaste, să ştim o treabă. Acuma eu mai vreau încă două pensule de alea, da de frică să nu nimeresc peste vreuna tare, cred că o să comand din altă parte… Nu acu, că mi-am făcut damblaua luna asta cu comenzile… Dar sincer îmi pare rău, pensula bună e excelentă şi la 8 lei…!!!

Pun poza de pe site, ca a mea cea bună acu e “mocicoşită” cu fard, iar cealaltă a plecat la altă adresă…

sursa foto

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)

  • Acum ca vad ca exista si pensule bune, diferite de a mea, imi vine sa plang:(

  • mie imi spui? acu nu imi mai comand sa nu nimeresc una de aia. Oare ce ar fi ca cei de la Elf Romania sa faca o fapta buna pt noi, sa le scoata inainte de livrare si sa le verifice, ca se pot scoate si pune inapoi fara sa rupa nicio eticheta, nici nu se observa. Oare vor?…