Featured Lifestyle Outfits

Nissa Fall Collection #cluj

nissa fall collection (2)Am găsit, în sfârșit, niște timp să vă povestesc ce am mai făcut în weekend, pentru că a fost unul foarte, foarte plin, dar frumos. Sâmbătă la prânz a avut loc inaugurarea colecției de toamnă a magazinului Nissa, aflat în Polus Center, între intrarea 1 și 2. Este prima dată când Nissa Cluj organizează un astfel de eveniment și, prin acest gest, marchează o deschidere mai mare către public. ”Dorim să ne deschidem mai mult către public, să fim mai transparenți” a spus Mihaela Gavris, managerul magazinului Nissa din Polus Center.

Dorința către o comunicare mai bună a avut un start bun, invitând bloggerițele de nișă pentru a vedea colecția de toamnă Nissa, a proba lucrușoare, a se răsfăța cu ciocolată sau, după gust, cu fructe delicioase în acordurile muzicii antrenante puse de DJ. Noua abordare a marketingului mă bucură, deoarece, cât timp am lucrat ca jurnalist de shopping (2 ani), am avut dificultăți în a scrie ceva despre oferta Nissa, atât era de închis brand-ul.

nissa fall collection (16) nissa fall collection (20)Foto: Mădălina Merca, Romana Fărcaș (Look Tv), Sandra B, Ioana Chișiu.

Colecția de toamnă 2013 Nissa. Afișând croiuri clasice în culori de toamnă, colecția emană eleganță și feminitate. Piesele vedetă pentru mine au fost accesoriile – colierele în special și încălțămintea. Hainele de fetițe par miniaturi de haine de adulți, elegante și frumoase, îți vine să le iei ca piese de decor. Culorile predominante în magazin au fost cele închise, o abundență de modele pe negru, dar și superbele culori de toamnă – lila, mov, roșu închis, gri, auriu și argintiu.

nissa fall collection (5) nissa fall collection (3) nissa fall collection (6) nissa fall collection (7) nissa fall collection (9) nissa fall collection (13) nissa fall collection (11) nissa fall collection (10) nissa fall collection (19) nissa fall collection (21)

Vreau să mulțumesc pe această cale magazinului Nissa pentru ținuta mea de la Comedy Cluj  – rochie și pantofi. Pentru creții mei frumoși, blonzi, lui Eveline Balasz, de la salon Shiva. Și pt poze lui Alex. Mai multe poze vor fi în postarea pentru Comedy Cluj și la o calitate mai bună le veți vedea pe Facebook.

DSC_8804DSC_8843DSC_8855DSC_8908

DSC_8939

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (4)

  • Rochia Nissa pe care ai purtat-o e absolut superba si ti-a stat foarte bine. Mi-a placut la nebunie intreaga tinuta – coafura, rochia, machiajul – toate au fost impecabile.

  • Raluca, multumesc, meritul si al celor care s-au ocupat de mine 😛 inclusiv al fetelor de la Nissa care m-au ajutat cu cautatul si probatul

  • Iti sta foarte bine parul asa! Aduce putin a anii ’80. Si rochiile te prind foarte bine!