Nails Outfits

OOTD, NOTD&Spring Flowers – aroma primăverii

Venirea primăverii mă bucură nespus de mult, chiar și calendaristică. Pentru că odată ce e martie, iarna nu poate să mai zăbovească foarte mult. Nu că nu mi-ar plăcea teribil și sclipirea și pufoșimea iernii, pentru că trăiesc și întâmpin fiecare sezon cu o bucurie nespusă pentru delicatesele vizuale pe care le afișează. Dorința de schimbare și aprecierea că trăiesc să văd din nou un nou anotimp însă mă inspiră în aproape toate aspectele vieții. Și acum simt nevoia de mult verde, verde crud, verde închis, culori și prospețime!

outfit  (3) outfit  (2) outfit  (4) outfit  (1)

… și m-am ținut de cuvânt 🙂 Outfit: rochie Bershka, centură (întoarsă cu catarama în spate) Outwear (Cluj), ciorapi sosetaria, botine vintage, geantă vintage, pandantiv Pieces (Outwear Cluj) ochelari Zara.
Unghii: verde închis no name, verde Farmasi 117, argintiu metalizat Golden Rose 132. Și niște flori superbe pentru voi – visez să am într-o zi camera inundată de buchete din acestea (camerei mele i-ar trebui un camion! ;)) ) Click pe foto pentru mărire. Locație poze: Medicala V Cluj-Napoca.

primavara (2)primavara (1)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (3)