Lifestyle

GIVEAWAY de primăvară! Set de lenjerie intimă JOLIDON (Încheiat)

concurs jolidonDragele mele, săptămâna aceasta primăvara s-a străduit serios să ne convingă că a venit cu adevărat, iar de azi e oficial primăvară! Începem să ne întindem gâtul după soare și să ne descotorosim de cojoace. Ar merge chiar o împrospătare a lenjeriei intime, din moment ce vom avea mai multă pielicică la vedere, să ne știm noi înnoite pe dedesubt. Ce ziceți? Eu vă pot ajuta acum cu asta, prin amabilitatea Jolidon România.

Așa că un set (sutien și chilot) la alegere din secțiunea Colecții Moda va merge către una dintre voi, cea mai inspirată. Sunt convinsă că efervescența primăverii vă va da idei pentru că de data asta nu voi alege cu random.org! Ce trebuie să faceți voi pentru a fi pasibile de câștigarea setului este foaaarte simplu (doar am scris eu mai mult, ca să fie clar ce e de făcut):

Intră în magazinul online Jolidon și alege 1 piesă preferată (oricare). În dreptul pieselor ai opțiunile de distribuire în rețele sociale, printre care Facebook. Dând click pe Like la piesa de lenjerie preferată, îți va apărea opțiunea de a posta un cometariu, unde va trebui să scrii la ce te inspiră acea piesă de lenjerie (de ex: cu ce ai îmbrăca-o, locul în care ai purta-o – efectiv, fii creativă!) și să publici comentariul, care va apărea și pe wall-ul (peretele) tău de Facebook. Lasă un comentariu aici, pe blog, cu link-ul către comentariul de pe Facebook în care apare sugestia ta Jolidon (poți face asta mergând pe profilul tău de Fb și dând click pe timpul care arată când ai postat update-ul ex. just now, 2 min ago etc). Voi alege sugestiile cele mai inspirate, apoi voi desemna o câștigătoare, care apoi își va alege doar din secțiunea Colecții Moda – Prelude, Jolidon Fashion sau Jolidon Clandestine – un set ca premiu (sugestiile însă pot fi pt orice item din orice secțiune). Fiecare participantă are dreptul la un singur entry.
(Opțional) !!!Puteți beneficia de un entry în plus dacă împărtășiți alte sugestii și pe Pinterest (la fel, cu ce ai îmbrăca respectiva piesă de lenjerie – care poate fi una diferită de cea sharuită pe facebook, și cu ce ocazie). Aveți în dreptul fiecărui item de lenjerie, pe lângă Facebook, și Twitter, și Pinterest. Apasă butonul Pin și, în spațiul unde apare descrierea item-ului, pune sugestia ta, cu ce te inspiră, la fel ca pe Fb. Lasă-mi în comentariu link-ul către poza Pinned cu sugestia ta, alături de link-ul cu Facebook. Fii creativă, poate sugestia de pe Pinterest e mai inspirată decât cea de pe Fb și te va ajuta să câștigi! 
Asta e tot, nu e deloc greu, apoi ar fi frumos să Like Sigina și Jolidon și să dați like/share la acest post. Aștept aici, pe blog, link-urile cu propunerile voastre (Facebook sau Facebook și Pinterest), abia aștept să le citesc! Concursul se încheie în 7 martie, ora 21.00. Share the love!!!  \:D/ 😡
Later edit: vezi castigatoare

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)

Comments (25)