Lifestyle

A început #comedycluj 2013!

comedy clujCel mai important festival din lumea filmului, după TIFF, adică Festivalul Internațional Comdey Cluj a avut startul vineri, 11 octombrie, în locația deja consacrată, Cinema Florin Piersic. Festivalul a început cu discursul dlui primar Emil Boc, apoi a urmat proiecția de gală, o comedie romantică intitulată Enough Said, în regia lui Nicole Holofcener.
Producţia are o distribuţie de excepţie, avându-i ȋn prim plan pe regretatul James Gandolfini ȋn rolul principal, alături de Julia Louis-Dreyfus (aka. Elaine Benes din Seinfeld), Catherine Keener şi Toni Collete şi se bucură de recenzii excelente din partea criticilor.
Mă simt onorată să fiu blogger oficial al evenimentului al treilea an la rând! Nu sunt o cinefilă convinsă, cum v-am mai spus, cred, de altfel, însă Comedy Cluj mi-a deschis apetitul, de trei ani încoace, pentru filmele europene, eu fiind obișnuită cu filmele americane, idealiste și clișeice, în marea majoritate. Nici proiecția de gală n-a fost departe, a fost o comedie romantică ușor clișeică, dar foarte drăguță. Eva, o mamă singură, de profesie maseuză, m-a captivat prin autenticitatea personajului- fără sofisticăreală, o femeie obișnuită, care se îndrăgostește de fostul soț al unei cliente cu care se împrietenește, fără să știe, inițial, de legătura dintre aceștia. În mod particular, m-au amuzat întrebările pe care le primea de la prieteni despre profesia ei – dacă nu se excită clienții bărbați la masaj, dacă nu se dau la ea, ce îi povestesc clientele etc. Cred că maseurii mei (Lavinia și Ștefan) se regăsesc cu întrebările astea, care li se pun veeeeeșnic!  :))

Vă las cu trailerul filmului și, dacă puteți, rupeți-vă din timp să mergeți măcar la un film care vă atrage atenția, la fel voi face și eu, oricât de ocupată aș fi, pentru că merită!!!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)