Lifestyle

Nu-știu-ce titlu

Stau și răsfoiesc arhiva lunii octombrie din anii (foaaarte) trecuți și am senzația că citesc textele la prima vedere. Desigur, îmi amintesc că le-am scris, dar nu îmi amintesc detalii, așa că atunci când trec prin ele mă trezesc zicând ”wow, am scris asta”. Ca exclamație, nu ca întrebare, pentru că multe din postări, chiar dacă sunt vechi, sunt la fel de actuale, că mă minunez. Și mă reflectă la fel, deși eu nu mai sunt la fel ca acum 2-4-6-10 ani. Asta înseamna coerență. Mă bucur că am putut să ofer coerență în conținut și sper că voi face asta în continuare. În conținutul scris, dar și în cel de pe ig stories, care e o pierdere de vreme, dar comunic des acolo din… lene, deși e operațiunea ”munca-n zadar”, dacă nu cumva salvez în highlights. Și cât a mai ține instagramul, ține.

Citesc postări care sunt și acum educative , indiferent că erau sponsored sau nu. Am încercat mereu să ofer valoare – informațională. Partea de beauty care face referire la îngrijirea externă nu mă mai reprezintă așa mult, a fost o etapa de trecere de la nivelul superficial (al pielii și a ce se vede) la cel profund, la cel în care se întâmplă lucrurile, la nivel celular și de ADN. Acolo unde informația și știința te ajută în frânarea îmbătrânirii. Și, mai apoi, sunt deja zeci, sute, mii de bloggeri și vloggeri care te învață cum să te dai cu un serum, încât simt inutilă o intervenție de acest gen, cu excepția cazului în care chiar găsesc un produs care mă impresioneaza. (Am avut unul chiar recent, masca de păr de la Khiels).

Pentru mine blogul își păstrează calitatea de jurnal și îmi face plăcere să răsfoiesc printre amintiri așternute frumos. Sunt 20 de zile de la 38 și îmi amintesc că nu ratam postarea aniversară în niciun an. Nici a mea, nici a blogului 🙂 Eh, unele lucruri s-au schimbat 🙂

Foto: The Francisc (arhivă)

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)