Lifestyle

EC 2022 thoughts

Ai vazut line-up-ul festivalului EC? Daca da, îți poti imagina că a fost unul incendiar chiar dacă n-ai fost acolo.

Cumva, la EC timpul se oprește. Desigur că timpul a trecut, iar noi nu mai suntem la fel, însă ne-a făcut să ne reconectăm cu ”noi” dinainte, să reînvățăm să trăim, să socializăm și să ne bucurăm de viață. Parcă totul se prăbușișe în 2020.

Dar uite că Pasărea Phoenix a revenit mai mare și mai strălucitoare 🙂 cu peste 270 de mii de participanți, un număr pe care probabil nu se aștepta nimeni să îl bifeze după atâta pandemie dar poate nu surprinzător tocmai din cauza acesteia.

Am fost joi si vineri, din motive fiziologice n-am putut să merg și zilele următoare și regret enorm. Am pornit devreme, cu busurile EC, ne-am bucurat de atmosfera ”pe lumină” și strălucirea electrizantă a nopții. Concertul 21 Pilots a fost incredibil. Incredibili ei, incredibili noi, mulțimea de oameni, mii de oameni, probabil peste 60 de mii de oameni. Piele de găină. Să vină așa trupe la tine acasă, aproape de casă. Sunt foarte recunoscătoare pentru experiența asta.

Nu cred că s-a așteptat nimeni la atâția oameni. M-am aflat vineri noaptea în situația miilor de persoane care au așteptat cu orele la cozile de la busurile de întoarcere – a fost greu, tare greu, și am rămas puțin traumatizată după orele petrecute în frig, sfârșită de oboseală însă știam că a doua zi dacă voi reveni nu va mai fi aceeasi problemă. Organizatorii EC parcă fac magie. În noaptea următoare, de sâmbătă, nu s-a așteptat deloc la întoarcere și m-am bucurat sincer că au remediat atât de prompt problema care umbrea nemeritat reusita acestei ediții. Da, a fost nașpa vineri noaptea la întoarcere, dar n-am murit, s-a întâmplat, festivalul și tot ceea ce înseamnă EC va fi un festival de suflet întotdeauna.

Vezi Cum să mănânci mai ieftin la EC. Cheers cu un Strongbow Berries 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)