Review

Protecție lumină albastră în casă?

Ai blue light remover incorporat in device-urile folosite sau ți-ai pus tu unul? Excelent, acum ai și în crema de față. <3

Vă amintiți când am scris de daunele pe care le provoacă lumina albastră? dacă nu, vă invit să citiți aici, lumina albastră dăunează și dacă nu ești expus în mod direct la ea!

Majoritatea SPF-urilor oferă protecție UV, care e binevenită și când lucrăm de acasă, deoarece UV-urile pătrund și în interior. Avem nevoie de SPF mai ales dacă lucrăm lângă o fereastră. Deci nu folosim protecția solară numai vara, numai afară sau când este soare. O folosim iarna, mai ales când este și zăpadă care reflectă UV ca o oglindă și, uite, trebuie să folosim și acasă.

NEOTONE® Radiance SPF 50+ de la Isis Pharma are ca inovație și protecția împotriva luminii albastre, despre care am menționat în postarea de azi vară. Ea face din gama de depigmentare (sau împotriva petelor maronii sau hiperpigmentare).

Și ca să aveți informația frumos structurată despre Neotone radiance, vă las efectiv copy-paste o bucățică de la ei de pe site:

NEOTONE® Radiance SPF 50+ ofera o ingrijire depigmentanta si protectoare pe timpul zilei. Actioneaza impotriva tuturor tipurilor de pete pigmentare, datorita complexului patentat DEPI-ACT® complex, in timp ce ofera protectie solara completa. In fapt, ingredientele active protejeaza pielea impotriva razelor UV, a luminii albastre si a poluarii, care sunt principalele cauze ale aparitiei petelor maronii. […]

 Protectie tripla:
–> Protectie cu nivel UVA si UVB unica pe piata²: UVA/UVB ratio = 1
–> Ingrediente active specifice anti-lumina albastra
–> Ingredient activ specific anti-poluare.

De când am primit produsul – în cadrul evenimentului Beauty Bloggers Meet Cluj, Christmas Party – a fost primul și cel mai constant utilizat produs de la Isispharma. Mi s-a părut genial. Ca primă impresie: la aplicare rămâne tenul cam strălucitor, însă după câteva minute bune se absoarbe complet și rămâne o strălucire naturală frumoasă. Îl poți lăsa așa sau poți să te machiezi ulterior.

Voi ați găsit produse cu SPF care să conțină și alte filtre de protecție? Ce brand? L-ați folosit? Folosiți blue light removers pe telefon/calculator? Aveși leduri albastre prin încăperea în care stați? 🙂 Sunt curioasă. Lasați comentarii.

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)