Review Shopping

Cea mai lungă curățenie de Paști (Jurnal de pandemie IV)

Breaking News (un fel de). Pe fondul penuriei de produse antibacteriene pentru igiena mâinilor, Farmec a demarat în urmă cu săptămâni producția de loțiuni igienizante pentru mâini. Produsele noi au fost disponibile într-o primă fază pe comenzi, pentru instituții, iar acum sunt disponibile și pe site

Pentru a fi la curent cu noutățile și reducerile abonează-te la newsletterul Farmec aici.

Cum este Loțiunea igienizantă pentru mâini Farmec? Este o formula apoasă, pe bază de alcool 70%, ideală pentru păstrarea igienei cu acțiune rapidă și nu usuca mâinile ca spirtul sanitar. Inițial se simte mirosul alcoolului, dar după evaporare rămâne un parfum discret iar glicerina protejează mâinile. Gelul de igienizare Farmec nu l-am încercat, însă merge pe același principiu.

Sunt așa mândră de Farmec, zici că-i firma alor mei, dar nu e 🙂

**

Cea mai lungă curățenie de Paști

(…și probabil și de Crăciun, dac-o mai ținem așa)

Trebuie să recunoaștem: cam toată lumea a făcut curățenie în ultima lună ”ca pentru Paști” și probabil vom continua să facem și după, că – ce mișcare să faci în afară de cea până la frigider și înapoi sau micile și desele ”urgențe” până la magazinul de la colț? Așa că facem curățenie like there is no tomorrow, asta dacă nu vrem să experimentăm și noi ”schimbarea la față” într-una mai bucălată, mai rotundă, peste ceva timp, când măsurile se mai relaxează și începem să îmbrăcăm și noi rochiile de vară… dacă mai încăpem.

”Fata verde cu părul pădure”

Mai în glumă, mai în serios – este clar: petrecem mult timp făcând curățenie și produsele de curățenie sunt principalii poluanți de interior. Eficienți cu murdăria, dar toxici cumulativi pentru respirația noastră. Așa că formulele mai prietenoase cu mediul, cum este linia Nufar Verde, de la Farmec, sunt ”o gură de aer proaspăt” literally.

Produsele Nufăr Verde sunt biodegradabile, hipoalergenice, fără coloranți cu compuși naturali care nu afectează eficiența produsului și în ambalaje reciclabile. Le găsiți aici. Deja îmi vine să le folosesc fără mănuși, dar port manichiură clasică, iar oja Farmec Ultrarezistent nu cred se referă la curățenii repetate ne-pro-te-ja-te 🙂 Dacă te-au cucerit clasicele Triumf și Nufăr, Nufăr Verde e o linie modernă, eficientă și frumos mirositoare la modul discret. Pentru mobilă am luat Nufăr Mobilă cu pulverizator și pentru parchet varianta cu ceară (este și fără ceară și acum regret). Parchetul scârțâie de curățenie și e mai lucios, dar și nițel mai alunecos (ceea ce face pisicile să patineze haios, dar nu are același haz când alunecăm noi).

Prima impresie contează. Îmi place să fac curățenie, dar partea de geamuri/oglinzi nu-s punctul meu forte. Nufăr Verde Geamuri stimulează Negospodina din mine să le mai dau o șansă geamurilor și oglinzilor, prin mecanismul de acțiune curiozitate. Preferatul însă e cel care-mi lasă Buddha lună și bec.  Yes, we have a winner – Nufăr verde WC Gel. Îl ador. Curăță foarte bine obiectul sanitar cel mai râvnit din baie (dar și cada și chiuveta), miroase foarte bine și e blând cu simțurile mele olfactive. Îl recomand cu drag și îl găsiți aici! Prețurile sunt buget friendly și tare mare nevoie avem acum de produse bune și buget friendly!

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)