Lifestyle

Concurs: GR7 – adio, păr cărunt!

Părul cărunt nu ține cont de timp și se trezește să apară la orice vârstă, chiar și la adolescenți. Părul cărunt e cauzat de deficitul de melanină, pigmentul care ne ”colorează” părul, pielea etc. Deficitul de melanină este în primul rând modulat genetic. dacă gena noastră care se ”ocupă” de sinteza de melanină este paradită, șansele să ne apară fire albe mai devreme sunt mai mari. Alte cauze ale apariției părului cărunt sunt: stresul, prin hormonii de stres care pot da peste cap întreg organismul, de ce ar ierta părul? 🙂 Apoi bolile autoimune – vezi alopecia sau vitiligo, problemele de tiroidă și. automat, lipsa de tirozină, o proteină care reglează hormonii tiroidieni dar și producția de melanină. Deficitul de vitamine B, în special B12 și B5, fumatul, prin vasoconstricție și reducerea fluxului sanguin către rădăcina firului de păr.

Ca toate problemele noastre, și părul gri funcționează cel mai bine cu o abordare multidisciplinară. Genetica poate fi ținută sub control prin stilul de viață și susbstituția elementelor lipsă. De asemenea, tratamentele externe eficiente sunt de un real folos. GR-7 Professional este un produs care se adresează părului cărunt, scopul acestuia fiind să restabilească producția de melanină în firul de păr. Printre ingrediente găsim unele esențiale, cum sunt biotina și tirozolul, ceea ce îl face promițător. Gr-7 este produs în Polonia și îl găsiți momentan pe instagram, site-ul fiind în lucru.

Și ca un cadou de început de an, puteți câștiga două flacone din acest produs de îngrijire a părului GR-7, urmând instrucțiunile:

  1. să plăceți pagina mea de Fb
  2. să urmăriți contul Gr7 România 
  3. dați like&share la postare
  4. lăsați un comentariu mai jos în care să îmi spuneți dacă îl vreți pentru voi sau pentru persoane din familie care credeți că au mare nevoie de acesta + userul vostru de instagram, sa pot sa va tag când anunț câștigătorul.

NU puteți participa la doua concursuri GR7 deodata. Userele inscrise la doua concursuri similare vor fi eliminate. 

Alegerea o fac random.org, miercuri, până în ora 14.00, si o puteti vedea pe instastories. Desigur, voi comunica si aici, in comentarii, la final, rezultatul. Un singur entry de persoană, nu vreau conturi care participă doar la concursuri.

Să avem un început de an minunat, sănătos, radiant! 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)