Lifestyle Review

Concurs aniversar: 10 ani de sigina.ro :)

Sigina.ro a evoluat odată cu mine: de la utilizator interesat de zona beauty, unde încercam produse și împărtășeam cu voi experiențele mele, la utilizator avansat de beauty&lifestyle, pe care îl interesează baza științifică din spatele produselor și trierea produselor de poveștile de marketing de care ne e plină straița. Acum mă interesează să corelez ceea ce știu ca specialist în nutriție despre nutriția antiage cu ceea ce folosesc în exterior pentru efecte maxime.  Așa că, evident, la mine veți găsi evidence based antiage, cu toate formele sale – stilul de viață antiage și cele mai bune tehnologii pentru îngrijirea părului blond decolorat, deoarece am experiență de 21 de ani de blond.

Am pregătit niște premii pentru voi de la câteva brand-uri pe care eu le apreciez și, dacă sunteți aici, pe aceeași lungime de undă cu mine, sunt sigură că le apeciați și voi deja destul de mult.

Beauty înseamnă NUTRIȚIE, INGRIJIRE, MAKEUP de calitate. 

GreenSugar. Este clar că zahărul adăugat din alimentație este unul din factorii majori de îmbătrânire. El crează produși de glicare avansată, adică rigidizează structurile de colagen, ducând la pierderea elasticității țesuturilor (atât interioare cât și exterioare, cum e tenul). Cu îndulcitorul Greensugar poți reduce sau renunța complet la cantitatea de zahăr adăugată în alimentația ta. Este un produs minunat, iar noi nu mai folosim aproape deloc zahăr la deserturile de casă.

3 premii conținând: Green Sugar Premium Black 1:2* + Pudră ciocolată caldă cu Vanilie Bourbon 250 g.

*(1 linguriță GS înlocuieste 2 lingurițe zahăr)

Farmec. Unul din brandurile mele de suflet, lider în îngrijirea antiage de 120 de ani, are mereu formule inovatoare și super eficiente. De aceea, colaborăm deja de vreo câțiva ani buni și le mulțumesc că sunt alături de mine. Cu siguranță sunt ca și calitate mult peste multe alte branduri internaționale cu pretenții.

1 premiu conținând:  Program Intensiv de Ingrijire + Filler Intens Antirid (Gerovital Derma+ Premium Care)

SoleShop. Un brand descoperit de mine recent, cu o selecție de produse de îngrijire deosebite. Selecția pentru voi este aici – Korean SkinCare.

3 premii superbe constand în produse coreene It’s Skin, Yadar, Kokostar.

The Makeup Shop. Acum prezent și in Iulius Mall, The MakeupShop are o paletă de produse de machiaj selectivă și deja cu vechime. Stați cu ochii pe ei că au promoții frecvent și cărei femei căreia îi place să se îngrijească nu îi place și un makeup de calitate?? Chiar dacă nu suntem toate vreun makeup guru 🙂

1 premiu conținând minunățiile din imagine de la Boys’n Berries, Lioelle și cum altfel, Sleek

Sunt, în total, 8 premii care vor merge către 8 câștigătoare. Ca să intrați în posesia lor……..

 lăsați comentariu mai jos cu premiul dorit, userul vostru de instagram (acolo fac extragerea random) și asigurați-vă că urmăriți conturile:

@farmec @greensugar @soleshop @themakeupshop. User-ii care nu se regăsesc pe toate conturile sunt descalificate. 

De asemenea, print screen de pe telefon la acest concurs și puneți pe story cu tag catre @siginutz @farmec @greensugar @soleshop @themakeupshop

Fără conturi pe care se postează doar concursuri. Câștigătoarele vor fi extrase miercuri, 5 februarie, până în ora 15.00, pe stories. Succes & mulțumesc că treceți pe aici 🙂

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)