Lifestyle

Primăvara zâmbetelor tale!

Când treci în luna Martie și soarele îți zâmbește cald în față, intră o în tine o energie nebănuită. Și dacă ar fi înnorat și posomorât, deja știi că e primăvară. Dar e soare. De la 1 Martie, lumea pe stradă e toată un zâmbet învăluit de parfumul zambilelor ce împânzesc fiecare colț de vânzare ambulant, alături de alte flori de primăvară. Parfumul de zambile te întâmpină pe trotuare și te însoțesc la câțiva metri depărtare de gălețile doldora cu petale.  O fi pentru că ”zâmbet” seamănă cu ”zambilă?” Să fie răspunsul nostru la parfumul florilor?

Pentru că primăvara începe cu zâmbetul nostru, PROFI îți mai dă un motiv să fii cu zâmbetul pe buze. În perioada 1-8 Martie, orice bon fiscal de minim 15 lei este o șansă pentru a câștiga zilnic 100 de casete cadou sau marele premiu: un set de bijuterii.

Este foaaarte simplu: cumperi ceva de cel puțin 15 lei și intri aici să îți înscrii bonul. Ce poți să-ți iei de 15 lei? Hmmm.. ingredientele pentru o salată sănătoasă de primăvară. Îți dau o idee, pentru că, de mâncare, trebuie să-ți iei: salata verde, ridichi și poate niște ouă și cărniță din producția autohtonă. Nu știai? Peste 15 mii de tone de legume și fructe și peste 90% din carnea comercializată de Supermarketul PROFI vin din producția românească.

Așa că mergi la cumpărăturile normale la PROFI și oferă-ți șansa unei surprize. Mai multe detalii despre campania de primăvara care se finalizează în 8 Martie, găsesști aici.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)