Review

GIVEAWAY: topul măștilor preferate, pentru voi

După 30, deshidratarea se face văzută foarte repede dar, din fericire, în această decadă mai putem rezolva asta cu o hidratare temeinică și un somn bun. Pentru hidratare externă avem serumuri și creme, dar atunci când dorești o infuzie masivă de compuși hidratanți, apelezi la măști. Măștile de hidratare sunt fie cu material textil, fie le aplici într-un strat mai gros – astfel că în 15-20-25 de minute pielea se suprasatureaza și își trage câtă substanță activă este necesar. Tenurilor mai grase li se recomandă texturi mai lejere și apoase și o frecvență mai rară (1-2x/săptămână sau după recomandările specialistului), tenul uscat sau cu tendință de uscare – ridicați mâna!!! – ar putea folosi mai des, mai gras – și n-ar avea nicio problemă 😀

Am pregătit pentru voi 3 premii de la 3 branduri ale căror măști mi se par grozave. Probabil m-ați văzut povestind despre unele pe stories și ați văzut ce efect minunat și ce glow are pielea de la ele.

Despre premiile voastre!

Am fost foarte placut impresionată de măștile coreene de pe Sole – Wr capsula de noapte și WR masca de zi. Mi s-a părut fenomenal că, după capsula de noapte, a doua zi nu am necesitat hidratare deloc până seara. În altă zi am aplicat masca Wr și același lucru l-am simțit. Pentru voi, am pregătit, cu amabilitatea celor de SOLE.RO, un cadou format din 3 produse minunate: IT S SKIN – Power 10 Formula Masca Wr pentru elasticitate (25 g, de zi), IT S SKIN – Power 10 Formula Goodnight Sleeping Ser pentru elasticitate (5 g, sleeping capsule) Șiiiiiii… kitul Beauty Bomb, cu mănușa demachiantă GLOV (Premiul 1)

Premiul 2 – Un alt set de 4 măști grozave pe care le-am încercat au fost cele de la 7th Heaven24 k Gold Firming Sheet Mask (preferata mea), Detox & Replenish Hidrogel Mask (în special normal to combination skin),  Gold Radiance Eye Mask și Pro Age. Astfel, măcar de una o să vă îndrăgostiți.

Premiul 3 Este fenomenalul Farmec, cu masca de ochi din gama profesională Equilibirium. Cred că Equilibrium este pentru mine noul Premium Care sau Gerovital Luxury, atunci când au apărut. Greu m-am suprasaturat de gamele acelea. Equilibrium vine cu formule profi, concentrate și masca de ochi e una din acele chestii de care chiar ai nevoie DES: piele delicată, sensibilă, se ridează ușor, se vede oboseala ușor. O descriere exhaustivă găsiți aici, atât vă spun că, pe lângă acțiunea hidratantă, are niște compuși botox-like. Yes, wow.

Puteți câștiga unul dintre cele 3 premii astfel: lăsați comentariu mai jos, la postare (nu pe facebook) cu ce premiu v-ati dori (voi tine cont la alegerea random) si ce produs de hidratare preferat aveti (orice) si daca obisnuiti sa va faceti masti. Sunt curioasa 🙂 Sa va abonati la canalul youtube al celor de la Sole AICI (lasati in comentariu eventual numele cu care sunteti pe youtube, daca e diferit de cel de aici). Si ideal ar fi să aveți peste 30 de ani, ca produsele să fie relevante pt voi sau să aveți un ten suficient de obosit să le necesite, dacă sunteți sub 30 😀 (sper să nu fie cazul!).

Alegerea o fac random.org, luni 15 iulie, după ora 18.00, si o puteti vedea pe instastories. Desigur, voi comunica si aici, in comentarii, la final, rezultatul. Un singur entry de persoană, share pe facebook optional, like la postare optional, as aprecia 😉

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)