Review

Shower News: gelul de duș cu cocos Le Petit Olivier

Duo-ul de săpun efoliant Citron de la Le Petit Olivier vine în completarea dezmățului olfactiv ”în straturi” a gelului de baie omonim, cu care am făcut cunoștință prima dată toamna trecută. A fost unul din produsele de baie-revelație, alături de iubitele geluri de duș de la Yves Rocher (în special cel cu cafea) și gelurile de duș de la Maison du Savon de Marseille (acum deschis și în Sibiu, văd), mai puțin cunoscute.

Vorbind de geluri de duș, Le Petit Olivier vine cu o aromă nouă de gel de duș, care va înnebuni iubitorii de nucă de cocos – Le Petit Olivier Shower Cream Coconut. După cum sunt și cunoscute, gelurile de duș Le Petit Olivier fac o spumă cremnoasă (confirm), conține extracte naturale, nu are coloranți, e testată dermatologic (doh!), cu ph neutru și nu conține săpun! Preferatul meu rămâne însă Citron-ul, fie gel de duș, fie sub formă de săpun exfoliant. Acesta oferă o exfoliere ușoară și se poate folosi zilnic, face o spumă cremoasă delicioasă, și el, nu mai am nevoie de altceva la duș. Le găsiți în magazinele Mega Image, însă cred că e important să citiți o recomandare ca să puteți să le identificați dintre zecile produse de pe rafturi și să știți că ele sunt ”mai cu moț”. 🙂

Aceste produse le-am primit la #bbmcluj #bbmsummerparty și sunt încântată că Le Petit Olivier e alături de comunitatea de beauty bloggers din Cluj.

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)