Lifestyle

Meet me at the Castle!

Cineva pare că se joacă sus, în Ceruri, și a apăsat pe butonul Play-Random, lunile anului. O ploaie măruntă și deasă ne țese dispoziția, noroc cu  Jazz in the Park că ne-a adus suflul mult așteptatelor festivaluri de vară de la Cluj.

Curând timpul va sta în loc, odata pășiți la Bonțida, pe tărâmul regatului Electric Castle, și nu ne mai facem iluzii că vom scăpa de ploaie, cizme de cauciuc și nămol – vezi Electric Castle basics. Pentru că nu mai contează! Pentru prima dată la Electric Castle este prezent rozul magenta al celor de la Telekom să asigure o experiență de vis și acoperirea Wifi necesară să afle toată lumea despre aceasta, în timp real 😀

Ziua de miercuri începe în forță cu Damian Marley, fiului legendarului Bob Marley și Delinquent Habits:


Ziua de joi aduce nume ca Icona Pop sau Netsky pe main stage și Petre Inspirescu și Kozo pe scena Telekom. Cu dedicație: 😀

Vineri îi avem pe Dub Pistols, Omul cu Sobolani, Mura Masa, Exicsion pe main stage, dar merită să aruncați o geană și pe restul scenelor,și multe surprize sâmbătă și duminică pe care vă invit să le vizualizați personal:

Aveți programul complet aici.

Avem motive diferite pentru care ne aflăm la EC: unii pentru muzica, alții pentru atmosfera – indiferent ce te aduce la EC, de azi în două săpămâni, meet you at the Castle!

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)