Lifestyle

Electric Summer goes on!

Cinci zile de energie s-au încheiat la Electric Castle. Timp de 5 zile am fost locuitorii unei cetăți de vis în aerul curat de la Bonțida, iar când spun cetate mă refer chiar la precursorul orașelor de azi: ai tot ce vrei în incita, nu ai de ce să ieși din ea. Festivalurile sunt the place for the overpriced food and drink, dar dacă cercetai îndeajuns de mult zona, ajungeai să te descurci cu banii aproape indiferent de buget: zona Lidl avea un hipermarket deschis cu aceleași prețuri ca în oraș. Dacă în zona de food mâncarea ți se părea prea scumpă, puteai să ieși în Bonțida, la grill-urile și bâlciul din afara festivalului. Așa am găsit la Profi un sandvich tortilla la 5 lei, destul de bunicel și fără o căruță de pâine sau grăsimi (lipie only).

Nici zona de food nu e de ocolit, în special dacă ai de a face cu brand-uri pe care nu le găsești adesea la Cluj. Când e vorba de overpricing, mă gândesc întotdeauna la a investi în experiență, nu cât merită, de fapt, produsul respectiv. Așa se face că am încercat un burger ”mai sănătos” de la Furgoneta, parcă, cu pastă de avocado în loc de toate sosurile acelea care dau nocivitatea produsului. A fost bun, sățios, deși a costat 30 lei (fără nimic altceva lângă). Tu nu plătești produsul, plătești experiența. La fel și la băuturile alcoolice – eu beau doar vin, 16 lei 150 ml.

Una din experiențele cele mai faine e Royal Wheel. M-am dat de câteva ori, în zile diferite, cu 15 lei/tură, însă toată vederea de sus e priceless. Aș sta pe Royal Wheel toată ziua. I like to be high 🙂

Am auzit nemulțumiri legate de line-up-ul de anul acesta. Cu 9 scene și artiști la fiecare, activități și show-uri electrizante este imposibil să nu ai o experiență de neuitat. În topul preferințelor mele au fost Booha Mansion, Dance Garden și Telekom Electric Beats. Efectiv, nu știai la ce scenă să te bâțâi.

Ploaia și noroiul au o semnificație deosebită la Electric Castle. I’m MUD in love with you era unul din tag-urile zilei. Se pare că Doamne-Doamne s-a îndurat de organizarea Electric Castle și, ediția aceasta, a fost soare și cald. Știți că ceea ce nu te omoară, te face mai puternic? Asta s-a întâmplat și cu Electric Castle, ploile și vremea rea din anii trecuți nu au făcut decât să perfecționeze organizarea, să o facă impresionantă, imbatabilă. Pur și simplu, au ajuns să se gândească la toate. Notificări pe aplicația EC cu ”short shower in 30 min”, pelerine gratuite, scene acoperite, toalete ingrijite și cu hartie nonstop și transportul cu autobuzele EC efectiv nonstop, fără cozi, fără așteptări îndelungi, în toate zilele de festival. Bravo Electric Castle, am simțit grija voastră, mulțumesc din suflet, Telekom, pentru experiență!

Telekom Electric Beats la Citadela, Deva, 27-29 iulie!

Telekom este partenerul unor experiențe de neuitat vara aceasta, de la Electric Castle la alte festivaluri minunate. Dacă nu ați ajuns la EC, distracția continuă alături de Telekom România la Citadela, în cetatea Deva, în perioada 27-29 iulie – adică la sfârșitul săptămânii viitoare! Am două abonamente full, pentru toate cele 3 zile de distracție, cadou pentru voi! Lasă-mi un comentariu cu ”I am in” și ce experință ți-ai dori să trăiești la Citadela! Poți câștiga unul din cele 2 abonamente, voi genera random câștigătorul miercuri seara (25 iulie), ora 21.00! Fii atentă la Instastories – @siginutz – voi pune oricum și aici câștigătorii, în secțiunea comentarii. Trăiește vara asta la maxim!

 

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)