Lifestyle

Lara Fabian la Cluj

De câțiva ani m-am trezit și eu că unul din modurile prin care ne putem face datoria civică e implicarea în viața socio-culturală și entertainment, așa că am devenit nelipsită de la majoritatea evenimentelor cu care mă pot identifica într-o oarecare măsură. Cred că dacă se întâmplă ceva frumos acolo, la tine acasă, este bine să te implici cum poți. În cazul concertelor – luându-ți bilet și trăind experiențele felurite la care ești expus, share, live pe rețelele sociale.

Așa se face că am fost la Sting, un artist legendar, chiar dacă nu sunt un fan înrăit. Experiența a fost fabuloasă, cred că nu am văzut Polivalenta tapetată de oameni în așa hal niciodată,la un concert – poate doar la ‘ditai’ festivalul. Au fost și experiențe de o anvergură mai mică – așa i-am descoperit pe Solstafir, la Form Space, și de atunci îi ascult obsesiv, deși nu înțeleg nicio iotă de islandeză. Sâmbătă (pe 24 martie) avem un avant garde metal al brașovenilor de la Hteththemeth – cu un nume imposibil, dar cu un sound inedit, melodic, cu story, așa cum îmi place mie.

Și mai avem o artistă faină, faimoasă, ea însăși cu history, a cărei filmare de la concertul din 2002  (clip mai jos) îmi face pielea de găină de fiecare dată. Ei bine, Lara Fabian vine la Cluj pe 29 martie – event aici.

Camouflage World Tour

Camouflage e cel mai nou si cel mai indragit turneu al Larei Fabian.

“Sunt si eu un fel de cameleon, ma reprezinta foarte mult aceasta piesa, de fapt tot acest turneu. Sa lucrez la acest album a fost amuzant, adevarat, onest, simplu si foarte pozitiv ca energie, a fost un lucru extraordinar de facut”, spune Lara.

Cel mai mult dintre piesele de pe album ii place chiar Camouflage, pentru ca e o melodie profunda. “E clar piesa mea preferata. pentru ca – vorbeste despre introspectie, sinceritate, imi place tot, muzica, orchestratia, aranjamentul, semnificatie adanca a versurilor”

Motivatia Larei  atat pe scena, cat si in viata reala e IUBIREA, iubirea pentru public, pentru fetita si sotul ei. “Motivatia mea e iubirea pe care o am pentru publicul meu, si iubirea pe care publicul meu o are pentru mine. Incerc sa iau totul cu multa simplitate, fiecare zi. Am un barbat grozav, care are grija foarte mare de fetita noastra, si care e cel mai bun lucru din viata mea, cel mai bun sprijin pe care mi l-as putea imagina vreodata”.

Iubirea ei e cu adevarat impartasita de public, care, la fiecare concert al Larei, canta inaintea ei cea mai frumoasa declaratie de dragoste a tuturor timpurilor, JE T’AIME. “E probabil unul dintre cele mai urmarite cantece ale mele de pe Youtube, pentru ca, cred, declanseaza in oameni acea senzatie de unitate, de apartenenta unul la altul”

A mai fost in Romania de trei ori pana acum si spune ca de fiecare data s-a simtit minunat, coplesita de caldura, bunatatea, intelegerea cu care a fost intampinata. ”A fost cu adevarat uimitor!”, spune Lara Fabian.


Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)